Vito Tourer Dark Edition: Το αστέρι του τουρισμού

07 May 2021, 09:05 | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Vito Tourer Dark Edition: Το αστέρι του τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού ξεκίνησε. Με την Ελλάδα να παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων για πολλούς ταξιδιώτες, οι επαγγελματίες φροντίζουν να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες εκκρεμότητες ώστε να είναι πανέτοιμοι, προσδοκώντας τη φετινή σεζόν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Ένα από τα πρώτα –και σημαντικότερα– σημεία επαφής με τον επισκέπτη είναι αυτό της μεταφοράς. Για τους επαγγελματίες του κλάδου των υπηρεσιών μετακίνησης και ειδικότερα για αυτούς που θέλουν να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα και αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες τους, η Mercedes-Benz δίνει τη λύση – και μάλιστα ετοιμοπαράδοτη.

Το Vito Tourer Dark Edition, το αστέρι της premium μεταφοράς προσώπων, είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επαγγελματίες των τουριστικών μεταφορών και τους επιβάτες τους.

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό, δύο συρόμενες πόρτες δεξιά και αριστερά, καθίσματα πρώτης και δεύτερης σειράς με δυνατότητα τοποθέτησης αντικρυστά, επένδυση από μαύρο τεχνητό δέρμα που συνδυάζει ποιότητα και οικολογικό χαρακτήρα, εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση για την κατηγορία του και μαύρο μεταλλικό χρώμα που αναδεικνύει τον premium χαρακτήρα του οχήματος, το Vito Tourer Dark Edition προσφέρει μοναδική πολυτέλεια και άνεση σε κάθε μετακίνηση.

Η απόκτηση του πολυτελούς εννιαθέσιου είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ. Εκτός από την άμεση διαθεσιμότητα και την προνομιακή τιμή, η Mercedes-Benz Ελλάς εξασφάλισε χρηματοδοτικές προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στις ανάγκες της σύγχρονης τουριστικής αγοράς.

Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χρηματοδοτικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και την εποχικότητα του τουριστικού κλάδου: το πρόγραμμα DriveNOW PayLATER με άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και προνομιακό επιτόκιο από 5,5% ή το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης εποχικών δόσεων με δυνατότητα μηδενικών δόσεων τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Μην περιμένετε άλλο. Αποκτήστε το Vito Tourer Dark Edition σήμερα στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz, ετοιμοπαράδοτο και σε προνομιακή τιμή. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.mb4.me/VitoDark

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα