Τουρισμός: Δυναμική επιστροφή με το Vito Tourer Dark Edition

22 Apr 2021, 12:20 | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Τουρισμός: Δυναμική επιστροφή με το Vito Tourer Dark Edition

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού βρίσκεται πλέον προ των πυλών και αναμένεται με αυξημένες προσδοκίες στα μέσα Μαΐου. Οι επαγγελματίες είναι στην πλειονότητά τους αισιόδοξοι ότι η άφιξη των τουριστών στη χώρα μας το 2021 θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη του 2020. Ταυτόχρονα, το εθνικό σχέδιο για το «άνοιγμα» βρήκε ήδη θετική ανταπόκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού.

Υπό το πρίσμα αυτό, οι επιμέρους κλάδοι του τουρισμού ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Η μεταφορά επιβατών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα στην εμπειρία του ταξιδιώτη και κάποιες φορές το πρώτο σημείο επαφής μαζί του. Για τους επαγγελματίες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών τους και θέλουν να αναβαθμίσουν περαιτέρω την επιχείρησή τους, η Mercedes-Benz προσφέρει το αστέρι που θα τους εξασφαλίσει υπηρεσίες μεταφοράς κορυφαίου επιπέδου.

Το Vito Tourer Dark Edition αποτελεί ηγέτη στη μεταφορά προσώπων. Το εννιαθέσιο της Mercedes-Benz που έγινε σημείο αναφοράς στις premium υπηρεσίες μετακίνησης, έχει μεταφέρει χιλιάδες επισκέπτες σε αμέτρητους ελληνικούς προορισμούς τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτοντάς τους τις μοναδικές ομορφιές και τα εντυπωσιακά τοπία της χώρας μας και προσφέροντάς τους μία αξέχαστη εμπειρία και αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν για πάντα.

Με ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας, κορυφαία οδηγική συμπεριφορά, εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης, απαράμιλλη ποιότητα και σχεδίαση, το Vito Tourer Dark Edition επιτυγχάνει διπλό στόχο: αφενός καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματία της ελληνικής τουριστικής αγοράς και αφετέρου προσφέρει σε κάθε επιβάτη άνεση και πολυτέλεια που παραπέμπει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Φυσικά, η απόκτηση ενός εργαλείου δουλειάς δεν πρέπει να δημιουργεί ανασφάλεια στον επαγγελματία. Στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί, η Mercedes-Benz Ελλάς δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Vito Tourer Dark Edition άμεσα και σε προνομιακή τιμή. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτες προτάσεις χρηματοδότησης, ειδικά σχεδιασμένες για τον τουριστικό κλάδο, με στόχο να ανακουφίσουν τον επαγγελματία και να φέρουν αέρα αισιοδοξίας, ασφάλειας και σιγουριάς:

  • Πρόγραμμα DriveNOW PayLATER με δυνατότητα άμεσης απόκτησης του Vito Tourer Dark Edition, πληρώνοντας την πρώτη δόση μετά από 6 μήνες.
  • Ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης εποχικών δόσεων με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα. 

Το Vito Tourer Dark Edition σας περιμένει στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz, ετοιμοπαράδοτο και σε προνομιακή τιμή. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.mb4.me/VitoDark

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα