H Fiat Professional στο Düsseldorf

22 Sep 2016, 10:05 | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Παναγιώτης Πουρναράκης

H Fiat Professional στο Düsseldorf

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 27 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, η Γερμανική πόλη Düsseldorf φιλοξένησε την Έκθεση Caravan Salon, τη σημαντικότερη εκδήλωση στον κόσμο για το τροχόσπιτο και τον κατασκηνωτικό τουρισμό. Η Fiat Professional, ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά σε οχημάτα αναψυχής, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την υψηλού κύρους έκθεση, καθώς το μοντέλο της, το best-seller Ducato έκτης γενιάς διαθέτει την ιδανική βάση αυτοκινούμενου για τους λάτρεις της κατασκήνωσης. 

Το Ducato υπήρξε το αναμφισβήτητο αστέρι της Γερμανικής έκθεσης, με 4 βάσεις αυτοκινούμενων να παρουσιάζονται στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης: όπως το glazed van με μικρό μεταξόνιο ή οι διάφορες εκδόσεις cab με χαμηλό “ειδικό” σασί. Στα οχήματα που παρουσιάστηκαν ενσωματώνεται μια ευρεία γκάμα εξαιρετικά πρακτικών εφαρμογών που καθιστούν το Ducato την τέλεια αυτοκινούμενη βάση, όπως το σύστημα infotainment, το parking sensor και τα άνετα καθίσματα τύπου "Captain Chair". Στην έκτη γενιά του Ducato έχουν ενσωματωθεί διάφορες χρήσιμες και ευπρόσδεκτες τεχνολογίες, όπως πίσω ανάρτηση με σύνθετο υλικό για τη μείωση του απόβαρου, συνολικό ωφέλιμο φορτίο μέχρι 4,4 τόνους και ενισχυμένη εμπρός ανάρτηση για αυτοκινούμενες εκδόσεις με υψηλό μικτό βάρος του οχήματος. 

Το πρώτο εξάμηνο του 2016, το Fiat Ducato είναι το όχημα με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία όλων των επαγγελματικών οχημάτων "2.8 - 4.0 τόνων" των τροχόσπιτων συμπεριλαμβανομένων. Πρόκειται για μια επιτυχία που ενισχύεται από το γεγονός ότι η βάση Ducato βρισκόταν στην κορυφή της κατηγορίας του για χρόνια, ενώ παράλληλα αποτελεί το πλαίσιο αναφοράς για όλους τους ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινούμενων. 

Νέοι Euro6 Κινητήρες: 

  • 2.0 MultiJet 115 HP με ροπή 290 Nm (με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο) 
  • 2.3 MultiJet 130 HP με ροπή 320 Nm
  • 2.3 MultiJet 150 HP με ροπή 380 Nm 
  • 2.3 MultiJet 180 HP με ροπή 400 Nm, με τεχνολογία LPEGR.
 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα