O Shephen Shapiro στην Ελλάδα!

03 Aug 2016, 11:39 | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Παναγιώτης Πουρναράκης

O Shephen Shapiro στην Ελλάδα!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο εισηγητή για την καινοτομία, κ. Shephen Shapiro.

Η εκδήλωση με θέμα: “Creating High Potential Innovation Teams” πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με την παρουσία 600 στελεχών επιχειρήσεων κι εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ο κ. Shapiro, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφύπνισε και ενεργοποίησε τα στελέχη των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της καινοτόμου δράσης, μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων και πρακτικών. Επίσης με ζωντανά διαδραστικά - με το κοινό - παραδείγματα εξήγησε πως πολύ απλά και δομημένα μπορεί να εφαρμοστεί η καινοτομία στο σύνολο των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Linkage Greece με χορηγό την Kosmocar –Volkswagen και το νέο Tiguan, το μοντέλο που δείχνει με αυτοπεποίθηση το δρόμο προς το μέλλον, με την εντυπωσιακή σχεδίαση, τον πολύπλευρο, all-round, χαρακτήρα του και τις καινοτόμες mobile on line υπηρεσίες του.

 

Saphiro

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα