Δράσεις κοινωνικής ευθύνης του ΟΛΠ για τα Χριστούγεννα

02 Dec 2014, 15:32 | ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

TornosNews.gr

Δράσεις κοινωνικής ευθύνης του ΟΛΠ για τα Χριστούγεννα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Για τα φετινά Χριστούγεννα ο ΟΛΠ στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής ευθύνης που ασκεί, αντί για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, αποφάσισε: 

-Να είναι κύριος χορηγός σε ένα διαφορετικό, τετραήμερο, χειμερινό Bazaar βιβλίου, που διοργανώνει ο ΒΗΜΑ FM στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 11 – 14 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από γνωστούς καλλιτέχνες και από τη Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής. Τα έσοδα από την ενέργεια αυτή με τίτλο ’’ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ’’ θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Άστεγων και Άπορων του Δήμου Πειραιά. 

-Να ενισχύσει με αγορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Περάματος η οποία στηρίζει πάνω από χίλιους   συμπολίτες μας που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

-Τη σίτιση και φέτος κατά τις ημέρες των εορτών, όλων των άστεγων του λιμένα. 

-Τη χορήγηση δωροεπιταγών σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων στους Δήμους Πειραιά, Δραπετσώνας-Κερατσινίου και Περάματος.

-Τη διάθεση δωρεάν προσκλήσεων στα παιδιά των εργαζομένων για την παράσταση «Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βερν.

-Στήριξη σε ευπαθείς ομάδες πολιτών (άτομα με ειδικές ανάγκες, μετανάστες κλπ.) μέσω των υπηρεσιών της Εκκλησίας και των Δήμων.

 
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα