Η Eurowings Discover μετονομάζεται σε Discover Airlines

06 Sep 2023, 10:21 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Η Eurowings Discover μετονομάζεται σε Discover Airlines

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

 Η αεροπορική εταιρεία διακοπών του Ομίλου Lufthansa, Eurowings Discover, μετονομάζεται σε Discover Airlines.

Η νέα εικόνα της εταιρείας παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Η μετονομασία περιλαμβάνει βεβαίως και την αλλαγή χρωμάτων στα αεροπλάνα, με διάφορες αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου να κυριαρχούν. 

Το πρώτο αεροπλάνο με τα νέα χρώματα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης από την Μπρατισλάβα για να παρουσιαστεί στην εκδήλωση. Σήμερα θα απογειωθεί για την  Πάλμα ντε Μαγιόρκα με επιβάτες. Προφανώς, αλλαγές θα υπάρξουν και στις στολές του πληρώματος, στο εσωτερικό των αεροπλάνων και σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Ο στόλος της Discover Airlines πρόκειται να επεκταθεί από 22 σε 28 αεροσκάφη. Η εταιρεία θα διευρύνει σημαντικά την παρουσία της στον κόμβο του Μονάχου. Πέντε αεροσκάφη μικρών αποστάσεων πρόκειται να σταθμεύσουν στο Μόναχο. Από εκεί θα υπάρχουν περίπου 60 πτήσεις την εβδομάδα σε 23 προορισμούς διακοπών το επόμενο καλοκαίρι. Από το 2025, η Discover Airlines θα εξυπηρετεί ξανά δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων από το Μόναχο. 

Δέκα Airbus A320 και 13 Airbus A330, εξάλλου, θα πετούν από τη Φρανκφούρτη. σε 33 προορισμούς μικρών και μεσαίων αποστάσεων και 17 προορισμούς μεγάλων αποστάσεων.

Η αεροπορική εταιρεία διακοπών του Ομίλου Lufthansa έχει 2.000 υπαλλήλους. Πετά σε 60 προορισμούς παγκοσμίως. Από την πρώτη πτήση, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου 2021, η αεροπορική εταιρεία έχει μεταφέρει περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια επιβάτες.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα