Η Uber προσθέτει κρατήσεις πτήσεων στην εφαρμογή του Ηνωμένου Βασιλείου

11 May 2023, 11:19 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Η Uber προσθέτει κρατήσεις πτήσεων στην εφαρμογή του Ηνωμένου Βασιλείου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η δυνατότητα κράτησης πτήσεων προστίθεται στην εφαρμογή Uber ride-sharing στο Ηνωμένο Βασίλειο γι αυτό το καλοκαίρι.

Η νέα λειτουργία κράτησης πτήσεων υποστηρίζεται από τον διαδικτυακό ταξιδιωτικό πράκτορα Hopper.

Οι πτήσεις στην Uber προστίθενται και ενώνουν τις υπάρχουσες επιλογές μεταφοράς, όπως το Uber Rides, το Uber Boat by Thames Clippers, τα ταξίδια με τρένο στο Εθνικό Σιδηροδρομικό δίκτυο, το Eurostar και τα ταξίδια με πούλμαν με National Express και megabus.

Για να κάνουν κράτηση πτήσεων οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν τα στοιχεία του ταξιδιού τους, συμπεριλαμβανομένου του πού θα ταξιδέψουν και από πού θα ταξιδέψουν μαζί με τις ημερομηνίες. 

Οι πελάτες θα μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν την πτήση αναχώρησης και επιστροφής εάν πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι μετ' επιστροφής. 

Ο γενικός διευθυντής της Uber στο Ηνωμένο Βασίλειο Andrew Brem δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τις κρατήσεις πτήσεων ως την τελευταία προσθήκη στο πακέτο επιλογών ταξιδιωτικών κρατήσεων της Uber. Ιδανική για επαγγελματίες ταξιδιώτες και απλούς τουρίστες, η νέα μας εφαρμογή θα κάνει την κράτηση και τη διαχείριση αεροπορικών ταξιδιών απλή και χωρίς άγχος, με τη διαδικασία κράτησης να διαρκεί μόλις ένα λεπτό στην εφαρμογή Uber. Τους τελευταίους 12 μήνες με την προσθήκη κρατήσεων τρένων, πούλμαν και τώρα πτήσεων, η Uber είναι πραγματικά μια μοναδική ταξιδιωτική λύση».

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hopper, Frederic Lalonde, πρόσθεσε: «Μέσω της πρωτοβουλίας μας B2B, Hopper Cloud, μπορούμε να ενσωματώσουμε απρόσκοπτα τόσο το ταξιδιωτικό μας απόθεμα όσο και τα προϊόντα fintech στο οικοσύστημα της Uber. Η προσθήκη πτήσεων στην εφαρμογή Uber είναι μια μεγάλη νίκη για τους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου που αναζητούν έναν ευκολότερο τρόπο για να κάνουν κράτηση για ταξίδια. Αυτή η νέα συνεργασία θα προσφέρει στους χρήστες της Uber τη δυνατότητα επιλογής, διαφάνεια και ευελιξία κατά την κράτηση πτήσεων, όλα στο ίδιο μέρος όπου κάνουν ήδη κράτηση για άλλα μέσα μεταφοράς τους».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα