Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο Χονγκ Κονγκ για εκατοντάδες Ευρωπαίους - Πώς να τα διεκδικήσετε

10 May 2023, 13:03 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο Χονγκ Κονγκ για εκατοντάδες Ευρωπαίους - Πώς να τα διεκδικήσετε

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εκατοντάδες Ευρωπαίοι θα μπορέσουν να ταξιδέψουν δωρεάν στο Χονγκ Κονγκ καθώς η Cathay Pacific διανέμει συνολικά 6.240 δωρεάν εισιτήρια επιστροφής από την Ευρώπη και ορισμένα άλλα μέρη του κόσμου.

Τα δωρεάν εισιτήρια προσφέρονται στο πλαίσιο της καμπάνιας “World of Winners” Ticket Offers με σπόνσορα την Airport Authority Hong Kong, σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι τουριστικές ροές στην περιοχή.

Η καμπάνια για τα δωρεάν εισιτήρια ξεκίνησε στις 9 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαϊου του 2023.

Ωστόσο η Cathay Pacific ανέφερε ότι σε ορισμένα αεροδρόμια της Ευρώπης δεν υπάρχει δυνατότητα προσφοράς εισιτηρίων, καθώς το όριο επετεύχθη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στα αεροδρόμια Χίθροου και Μάντσεστερ.

Προκειμένου να συμμετάσχει κανείς στη καμπάνια, θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να είναι μέλος της Cathay και να απαντήσει σωστά σε τρεις ερωτήσεις. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιβεβαίωση του email τους και όσοι προκριθούν θα ειδοποιηθούν στις 5 Ιουνίου του 2023 μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης.

Όσοι λάβουν το δωρεάν εισιτήριο θα πρέπει να το αξιοποιήσουν από τις 5 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου. Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι η ελάχιστη περίοδο διαμονής είναι δύο ημέρες και η μέγιστη ένας μήνας.

Ενώ το κόστος των εισιτηρίων καλύπτεται από την αεροπορική εταιρία, οι φόροι και οι επιπλέον χρεώσεις θα πρέπει να καταβληθούν από τους επιβάτες. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλα πρόσωπα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα