Eurowings: Νέες συνδέσεις με 5 ελληνικά νησιά από τη νέα βάση στο Γκρατς

07 Dec 2022, 12:13 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Eurowings: Νέες συνδέσεις με 5 ελληνικά νησιά από τη νέα βάση στο Γκρατς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέες συνδέσεις με πέντε ελληνικά νησιά θα προσφέρει η Eurowings το καλοκαίρι του 2023 από τη νέα βάση της στο αεροδρόμιο του Γκρατς.

Η εταιρία θα πετά προς τα Χανιά, την Κάρπαθο, την Κέρκυρα, την Κω και τη Ρόδο (δυο φορές την εβδομάδα στους δύο τελευταίους προορισμούς, μια φορά στους υπόλοιπους), αλλά και προς Λάρνακα και Χουργκάντα ενώ πρόκειται να προσφέρει και αυξημένες συνδέσεις με τη Μαγιόρκα.

Η Eurowings θα τοποθετήσει ένα αεροσκάφος της στη νέα, ενδέκατη βάση της και οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση το αργότερο από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022.

Παράλληλα, σύμφωνα με την TUI Αυστρίας, η νέα βάση του συνεργάτη της στο Γκράτς δημιουργεί ποιοτικές συνδέσεις για τους πελάτες της προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 10 προορισμούς διακοπών για το καλοκαίρι του 2023.

Σε συνεργασία με το αεροδρόμιο του Γκρατς και τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες, μπορούμε και πάλι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας από τις περιοχές Styria και Carinthia ελκυστικό πτητικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της TUI Αυστρίας, Gottfried Math.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα