Eurowings: Νέα σύνδεση του Βερολίνου με Ρόδο το καλοκαίρι του 2023 – «Άλλοι αποσύρονται, εμείς αναπτυσσόμαστε»

21 Nov 2022, 15:16 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Eurowings: Νέα σύνδεση του Βερολίνου με Ρόδο το καλοκαίρι του 2023 – «Άλλοι αποσύρονται, εμείς αναπτυσσόμαστε»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mετά την απόσυρση διεθνών ανταγωνιστών από τη Γερμανική αγορά, η θυγατρική της Lufthansa, Eurowings, διπλασιάζει την προφορά της στις πτήσεις από το Βερολίνο στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2023.

Ειδικότερα, από το Μάρτιο, η εταιρία θα προσφέρει συνδέσεις με 30 προορισμούς έναντι 15 που προσέφερε από το Βερολίνο.

Ανάμεσα στους νέους προορισμούς είναι η Ρόδος, η Μάλγα, το Αλικάντε, η Αττάλεια και η Λάρνακα, ενώ σύμφωνα με την εταιρία σχεδιάζεται η προσθήκη περισσότερων προορισμών.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, η Eurowings σχεδιάζει να διευρύνει τη βάση της στο Βερολίνο τοποθετώντας έξι συνολικά αεροσκάφη.

Ενώ άλλοι αποσύρονται, εμείς αναπτυσσόμαστε, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Jens Bischof σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Η Eurowings είναι επίσης ικανοποιημένη από την εξέλιξη στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών. Τον Νοέμβριο, τα ταξίδια αυτά παρουσίασαν αύξηση 60% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διπλασιάστηκαν, όπως αναφέρει η αεροπορική εταιρεία κάνοντας λόγο για αντιστροφή της τάσης: Για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, δεν υπάρχει πτώση της ζήτησης στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα