Τζο Μπάιντεν: Προειδοποίηση στις αεροπορικές εταιρίες για πιο δίκαιη συμπεριφορά στους ταξιδιώτες

15 Sep 2022, 12:35 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Τζο Μπάιντεν: Προειδοποίηση στις αεροπορικές εταιρίες για πιο δίκαιη συμπεριφορά στους ταξιδιώτες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προειδοποίησε για νέα μέτρα τα οποία θα επηρεάσουν τους εθνικούς αερομεταφορείς και θα είναι σε όφελος των ταξιδιωτών, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη κατά του καρκίνου και τη βελτίωση των υποδομών της χώρας.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, λαμβάνονται ισχυρά μέτρα κατά των αερομεταφορέων ώστε οι επιβάτες να έχουν πιο δίκαιη αντιμετώπιση. Ο κ. Μπαίντεν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δημιουργία λίστας από το υπουργείο Μεταφορών, στην οποία αναφέρονται οι υποχρεώσεις των αερομεταφορέων σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή ακύρωσης πτήσεων.

Εξήγγειλε δε βελτιώσεις οι οποίες έρχονται σε σχέση με τα βάουτσερ γευμάτων, τη διαμονή σε ξενοδοχείο και τις μεταφορές.

Τέλος, ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε διαβεβαιώσεις ότι πρόκειται να δοθούν κρατικά κονδύλια για τις απαραίτητες βελτιώσεις στα αεροδρόμια. Στην περίπτωση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου στη Βοστώνη, έχουν δοθεί μέχρι στιγμής 65 εκατ. δολάρια για ανακαίνιση και διεύρυνση του τερματικού σταθμού E.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα