Wizz Air | Ρεκόρ επιβατικής κίνησης το καλοκαίρι με αύξηση 76% έναντι του 2021

09 Sep 2022, 10:07 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Wizz Air | Ρεκόρ επιβατικής κίνησης το καλοκαίρι με αύξηση 76% έναντι του 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης κατέγραψε η Wizz Air κατά τους θερινούς μήνες, μεταφέροντας σχεδόν 13 εκατομμύρια επιβάτες. Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει αύξηση 76% έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2021.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Wizz Air επέκτεινε το δίκτυό της, προσθέτοντας 63 νέα δρομολόγια σε 38 νέους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Η αεροπορική εταιρεία υποδέχθηκε 13 νέα αεροσκάφη Airbus μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου, ανεβάζοντας το μέγεθος του στόλου της σε 165.

Η Evelin Jeckel, Υπεύθυνη Δικτύου της Wizz Air, δήλωσε ότι οι άνθρωποι της εταιρείας είναι περήφανοι για το ρεκόρ επιβατών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η ταξιδιωτική βιομηχανία.

Επεκτείνοντας το πρόγραμμα πτήσεων το καλοκαίρι, η Wizz Air ανακοίνωσε 20 νέα δρομολόγια από όλη την Ευρώπη προς τη Σαουδική Αραβία και την έναρξη πτήσεων της Wizz Air Abu Dhabi προς το Κουβέιτ και τις Μαλδίβες από τον Οκτώβριο.

Η Wizz Air έχει δεσμευτεί να αναπτύξει το δίκτυό της στο Ηνωμένο Βασίλειο και πλέον εκτελεί περισσότερα από 60 δρομολόγια από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατα γνωστοποίησε ότι ξεκινά εννέα νέα δρομολόγια από το Λονδίνο Λούτον και το αεροδρόμιο Gatwick αυτό το φθινόπωρο, σε προορισμούς όπως το Ταλίν. Χουργκάντα, Πράγα, Σαρμ Ελ Σέιχ Agadir ατο Μαρόκο; Μαρακές, Γκρενόμπλ και Βερόνα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα