Απόγνωση στην Qantas: Καλεί τα ανώτερα στελέχη να εργασθούν εθελοντικά στη διαχείριση αποσκευών

08 Aug 2022, 13:54 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Απόγνωση στην Qantas: Καλεί τα ανώτερα στελέχη να εργασθούν εθελοντικά στη διαχείριση αποσκευών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas ζήτησε από τους εργαζομένους της, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων στελεχών της, να προσφέρουν εθελοντική εργασία στη διαχείριση αποσκευών για διάστημα έως τρεις μήνες.

Η εταιρία βρίσκεται σε αναζήτηση 100 εθελοντών οι οποίοι θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες διαχείρισης εδάφους στα αεροδρόμια του Σίδνεϋ και Μελβούρνης. Στα καθήκοντα των εθελοντών θα είναι η φόρτωση και εκφόρτωση αποσκευών και η μεταφορά τους στα αεροδρόμια.

Το κάλεσμα διατυπώθηκε από τον διευθυντή του αερομεταφορέα Colin Hughes μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία η οποία έφτασε στα χέρια του BBC. Στη σχετική επιστολή, οι διευθυντές και εκτελεστικά στελέχη καλούνται να εξετάσουν την πιθανότητα να εργασθούν σε θέσεις διαχείρισης αποσκευών για τρεις έως πέντε ημέρες την εβδομάδα, σε βάρδιες τεσσάρων έως έξι ωρών καθημερινά.

Εκπρόσωπος της Qantas δήλωσε στο BBC ότι ο αερομεταφορέας προσπαθεί να άρει όλα τα εμπόδια για τη βελτίωση των λειτουργικών επιδόσεών του, οι οποίες, όπως είπε, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών ή στις προσδοκίες της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περί τα 200 άτομα που προέρχονταν από τα γραφεία της διοίκησης είχαν εργασθεί στα αεροδρόμια σε περιόδους αιχμής όπως το Πάσχα.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα