Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο καλεί τους επιβάτες να φτάνουν 4 ώρες πριν την πτήση

30 Jun 2022, 11:14 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο καλεί τους επιβάτες να φτάνουν 4 ώρες πριν την πτήση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Nα έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες αποσκευές, να τοποθετούν όλα τα αντικείμενα χειραποσκευής στις ελεγμένες αποσκευές και να βρίσκονται στο αεροδρόμιο 4 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης, συμβουλεύει το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ τους ταξιδιώτες σε ανακοίνωση που εξέδωσε στις 29 Ιουλίου, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στα ταξίδια.

«Δεδομένου του πλήθους στο αεροδρόμιο, θα θέλατε να φτάσετε στο Schiphol πολύ νωρίτερα. Λάβετε υπόψη ότι είστε ευπρόσδεκτοι στην αίθουσα αναχώρησης μόνο 4 ώρες πριν από την πτήση σας. Με αυτόν τον τρόπο, μας βοηθάτε να εξυπηρετούμε καλύτερα τα πλήθη και να υπάρχει ομαλή ροή γύρω από τα check-in και τον έλεγχο ασφαλείας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Για όσους φτάνουν νωρίτερα στο αεροδρόμιο, το προσωπικό συνιστά να περιμένουν στον χώρο Schiphol Plaza μέχρι να εισέλθουν στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς ενθαρρύνεται πάντα, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να φτάσουν απευθείας στο Plaza.

Οι αεροπορικές εταιρείες σε όλη την ΕΕ ακυρώνουν πτήσεις λόγω ελλείψεων προσωπικού και απεργιών, με τα συνδικάτα να καλούν τους εργαζόμενους να διαμαρτυρηθούν για τις κακές συνθήκες εργασίας.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα