Η Lufthansa δεν είναι πλέον πεντάστερη

29 Jun 2022, 13:26 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η Lufthansa δεν είναι πλέον πεντάστερη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η μοναδική ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία που κατάφερε από το 1999 μέχρι σήμερα να διατηρήσει την αξιολόγηση πέντε αστέρων στα πιο αναγνωρισμένα βραβεία της βιομηχανίας αερομεταφορών, Skytrax, πλέον χάνει τον τίτλο της, καθώς της αφαιρέθηκε ένα αστέρι.

Παρότι ο γερμανικός Τύπος σημειώνει ότι η υποβάθμιση της κατάταξης της Lufthansa οφείλεται στο χειρότερο επίπεδο υπηρεσιών, ως αποτέλεσμα των ελλείψεων προσωπικού, άλλες εξειδικευμένες εφημερίδες όπως η One Mile at a Time σημειώνουν ότι η υποβάθμιση της αξιολόγησης της εταιρίας αντιπροσωπεύει περισσότερο τις καθυστερήσεις της Lufthansa στο λανσάρισμα της νέας Business class.

Ο γερμανικός αερομεταφορέας ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν που ακόμη δεν έχει λανσαριστεί στην αγορά και πιθανόν να ξεκινήσει να λανσάρεται το 2023, ενώ εκτιμάται ότι ολόκληρος ο στόλος αεροσκαφών της εταιρίας θα προσαρμοστεί στο νέο προϊόν το 2027.

Με την υποβάθμιση της αξιολόγησής της, η Lufthansa χάνει ένα σημαντικό εργαλείο μάρκετινγκ, το οποίο την παρουσίαζε ως τον πεντάστερο αερομεταφορέα της Ευρώπης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα