Νέα συνεργασία της SKY express με τη Delta Air Lines - Διασύνδεση των Αμερικανών με 34 ελληνικούς προορισμούς

19 May 2022, 13:15 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Νέα συνεργασία της SKY express με τη Delta Air Lines - Διασύνδεση των Αμερικανών με 34 ελληνικούς προορισμούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε νέα συνεργασία με τη Delta Air Lines προχώρησε η SKY express.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο αερομεταφορέων, από τις 19 Μαϊου του 2022 οι πελάτες της Delta που ταξιδεύουν με πτήση από τη Β. Αμερική θα μπορούν να πετούν με κάποια από τις καθημερινές πτήσεις nonstop της Delta προς Αθήνα και στη συνέχεια να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς οποιονδήποτε από τους 34 διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας που εξυπηρετεί η SKY express.

Μέσα από στρατηγικές συνέργειες με διεθνείς αερομεταφορείς όπως οι Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Middle East Airlines, Transavia και Emirates, η SKY express στοχεύει να αυξήσει περαιτέρω τη ζήτηση για την Ελλάδα και να αναβαθμίσει την ποιότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αερομεταφορέα.

Ο εντιπρόεδρος Συμμαχιών της Delta, κ. Perry Cantarutti, δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και με τις εμπορικές και τουριστικές ροές να αυξάνονται μεταξύ των δύο χωρών, η συνεργασία της Delta με τη SKY express δίνει στους ταξιδιώτες μεγαλύτερη ευελιξία στον σχεδιασμό των τέλειων διακοπών στην Ελλάδα.

Οι πελάτες μας θα μπορούν να κρατούν ένα μόνο εισιτήριο της Delta και να ελέγχουν τις αποσκευές τους από τη Βόρεια Αμερική μέχρι τον τελικό προορισμό τους, παρέχοντάς τους απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου, πρόσθεσε.

Ο εμπορικός διευθυντής της SKY express, κ.  Γιάννης Λιδάκης, δήλωσε ότι η συμφωνία με τη Delta είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και βασίζεται στον συνδυασμό του νεότερου και του πιο «πράσινου» στόλου αεροσκαφών και ενός ασυναγώνιστου δικτύου που θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ να συνδεθούν με την Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα