SKY express- Royal Jordanian: Σύνδεση της Μ. Ανατολής με 34 ελληνικούς προορισμούς μέσω Αθήνας

17 May 2022, 11:04 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

SKY express- Royal Jordanian: Σύνδεση της Μ. Ανατολής με 34 ελληνικούς προορισμούς μέσω Αθήνας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Oι SKY express και Royal Jordanian ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προσφορά περισσότερων επιλογών στους επιβάτες από τη Μ. Ανατολή στο μεγάλο δίκτυο προορισμών της πρώτης στην Ελλάδα.

Η συνεργασία επιτρέπει στους επιβάτες που πετούν με τη Royal Jordanian από τη Μ. Ανατολή και την Ασία προς την Αθήνα, να συνεχίζουν με ευκολία το ταξίδι τους προς κάποιον από τους 34 διαφορετικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express.

Η SKY express μέσω στοχευμένων συνεργασιών επιδιώκει να ενισχύσει σημαντικά τη θέση της σε διεθνές επίπεδο και να συμμετάσχει στην εθνική προσπάθεια να γίνει η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτής της στόχευσης, η εταιρία έχει ήδη συνεργασίες με τις αεροπορικές εταιρίες Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al and Transavia, Middle East Airlines, Air Transat, Emirates και Delta.

Ο εμπορικός διευθυντής της SKY express, κ. Γιάννης Λιδάκης, δήλωσε: «Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους που θέσαμε στη SKY express είναι να αυξήσουμε τη συνδεσιμότητα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Παραμένοντας σταθεροί στο πλάνο μας, σήμερα, εξυπηρετούμε το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, αλλά και δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, η Λάρνακα και οι Βρυξέλλες. Δεν εφησυχάζουμε. Μέσα από στρατηγικές συμμαχίες όπως αυτή με τη Royal Jordanian δημιουργούμε συνεχώς γέφυρες προς όφελος της χώρας μας και προσφέρουμε την ευκαιρία στο ταξιδιωτικό κοινό να απολαύσει εμπειρίες από τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα