Συνεργασία SKY express με Condor Airlines

29 Jan 2022, 11:18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Συνεργασία SKY express με Condor Airlines

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε συνεργασία με την Condor Airlines προχώρησε η SKY express, επιδιώκοντας την περαιτέρω ενίσχυση ενός στρατηγικού ευρωπαϊκού προορισμού, ιδίως με τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Ειδικότερα, η Condor έχει ως κύρια βάση της το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνδέοντας τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια σε Γερμανία, Ζυρίχη, Ελβετία και σύντομα σε Βιέννη και Αυστρία, με 90 προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Βόρεια και Βόρεια Αφρική, ενώ αντίστοιχα, η SKY express επιχειρεί σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη Condor έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

Σχετικά,  o κ. Γιάννης Λιδάκης, Commercial Director SKY express, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης στο εξωτερικό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά, με βασικό στόχο την προσφορά περισσότερων επιλογών στους επιβάτες της αλλά και την ισχυροποίηση των δυνατοτήτων της χώρας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού.

Σημειώνεται ότι η Condor μεταφέρει περισσότερους από 9 εκατ. επιβάτες το χρόνο από τα 7 μεγαλύτερα αεροδρόμια της Γερμανίας, από τη Ζυρίχη στην Ελβετία και από το καλοκαίρι του 2022, από τη Βιέννη στην Αυστρία σε περίπου 90 προορισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Τέλος, από το φθινόπωρο του 2022, η Condor θα διαθέτει τα νέα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων Airbus A330neo.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα