Delta: Αυξημένη κατά 90% η χωρητικότητα στις πτήσεις από την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2022

22 Nov 2021, 13:50 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Delta: Αυξημένη κατά 90% η χωρητικότητα στις πτήσεις από την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H αμερικανική αεροπορική εταιρία Delta Air Lines θα προσφέρει κατά 90% περισσότερη χωρητικότητα στις πτήσεις από την Ευρώπη την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν σε σχέση με τα επίπεδα που προσέφερε το καλοκαίρι του 2021, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει την επικείμενη έκρηξη των ταξιδιών στις ΗΠΑ μετά το άνοιγμα των συνόρων της χώρας.

Συνολικά θα προσφέρονται 73 καθημερινές πτήσεις από 25 ευρωπαϊκές πόλεις προς 10 προορισμούς των ΗΠΑ.

Επιπλέον, η Delta πρόκειται να προσφέρει σε όλες τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη τέσσερις κατηγορίες θέσεων, προσθέτοντας τη νέα Premium Economy "Delta Premium Select", η οποία προσφέρεται σε πτήσεις σε άλλες περιοχές από το 2017.

Ο αερομεταφορέας βρίσκεται στη διαδικασία να εξοπλίσει όλα τα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων (Airbus A330 και Boeing 767-300) με την Premium Economy. Μεταξύ άλλων, θα προσφέρει μεγαλύτερες θέσεις και σύστημα διασκέδασης με μεγαλύτερες οθόνες. Μέχρι στιγμής, η Delta Premium Select χρησιμοποιούνταν σε μακρινούς προορισμούς του Ειρηνικού.

Με την ανανέωση του στόλου αεροσκαφών, κάθε πτήση από την Ευρώπη θα προσφέρει ενιαίο προϊόν πτήσης με επιλογή ανάμεσα σε "Delta One", "Delta One Suites", "Delta Premium Select", "Delta Comfort +" και "Main Cabin".

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα