Σπάει το φράγμα των πτήσεων στην Ευρώπη η United Airlines

17 Oct 2021, 10:09 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Σπάει το φράγμα των πτήσεων στην Ευρώπη η United Airlines

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη μεγαλύτερη υπερατλαντική επέκταση στην ιστορία της ανακοίνωσε η United Airlines, με 10 πτήσεις και 5 νέους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Αμμάν στην Ιορδανίας, Μπέργκεν στη Νορβηγία, Αζόρες στην Πορτογαλία, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Τενερίφη στην Ισπανία.

Την άνοιξη του 2022, η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει και νέες υπηρεσίες σε 5 δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Βερολίνου,  Σικάγο και Μιλάνο, Ντένβερ και Μόναχο, Νέα Υόρκη και Νιούαρκ στο Δουβλίνο και τη Ρώμη.

Επιπλέον, η United θα ξεκινήσει και πάλι 7 δρομολόγια που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών πτήσεων μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Μπανγκαλόρ στις 26 Μαΐου,  Νέα Υόρκη/Νιούαρκ και Νίκαια στις 29 Απριλίου, καθώς και Σικάγο και Ζυρίχη στις 23 Απριλίου.

Η εταιρεία προσθέτει επίσης μια δεύτερη καθημερινή πτήση μεταξύ Νέας Υόρκης/Νιούαρκ και Φρανκφούρτης από τις 23 Απριλίου, καθώς και πτήσεις από την Ουάσινγκτον, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο έως τις 26 Μαρτίου.

Σχετικά, ο αντιπρόεδρος της United Patrick Quayle ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αξιοποίησης του παγκόσμιου δικτύου της United Airlines και επέκτασης σε νέους προορισμούς, αφού το καλοκαίρι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για την ανάκαμψη των ταξιδιών στην Ευρώπη.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα