Air France: Τέσσερα βραβεία Skytrax World Airline Awards για το 2021

12 Oct 2021, 14:23 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Air France: Τέσσερα βραβεία Skytrax World Airline Awards για το 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 η Air France έλαβε τέσσερα βραβεία από τη Skytrax, τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης των αεροπορικών εταιρειών, στα πλαίσια των Skytrax World Airline Awards 2021.

Η Air France αναδείχθηκε ως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην κατάταξη που αφορά την Ευρώπη, τη Δυτική Ευρώπη και τη Γαλλία.

Κατέλαβε επίσης τη 10η θέση στην παγκόσμια κατάταξη για πρώτη φορά, κερδίζοντας 13 θέσεις σε σύγκριση με το 2019. Η Air France είναι η μόνη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία στο Top 10 αυτής της κατάταξης, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες και βασίζεται σε έρευνα σε περισσότερους από 13 εκατομμύρια επιβάτες, τουλάχιστον 100 διαφορετικών εθνικοτήτων.

Η Skytrax αναγνώρισε επίσης τη δέσμευση της εταιρείας για την διασφάλιση της υγείας, απονέμοντας στην Air France το βραβείο COVID Airline Excellence. Είναι η τρίτη φορά που η Air France λαμβάνει διάκριση από τη Skytrax για όλα τα μέτρα που εφαρμόστηκαν από την αρχή της κρίσης του COVID, στην αρχή με τέσσερα και στη συνέχεια με πέντε αστέρια (τη μέγιστη βαθμολογία) τα οποία απονεμήθηκαν συγκεκριμένα για το πρόγραμμα Air France Protect.

Αυτές οι διακρίσεις επιβραβεύουν τις προσπάθειες και τη δέσμευση της Air France και των ομάδων της να αναβαθμίζουν συνεχώς την εμπειρία των επιβατών με ιδιαίτερη φροντίδα. 

"Είναι μεγάλη τιμή και με μεγάλη υπερηφάνεια για την Air France λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία. Αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας και αναγνωρίζουν τη συνεχή δέσμευση των ανθρώπων μας από την αρχή της κρίσης του COVID. Με την άφιξη νέων αεροσκαφών, τα Airbus A350 και A220, καθώς και με το άνοιγμα νέων lounges στη Γαλλία, όπως αυτό στο terminal 2F στο Paris-Charles de Gaulle ή αυτό στο Μόντρεαλ, συνεχίζουμε να επενδύουμε στον επαναπροσδιορισμό του ταξιδιού προς όφελος του πελάτη. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση της ασφάλειας της υγείας και την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία κατά την περίοδο του COVID, προσφέροντας για παράδειγμα την εξαιρετική υπηρεσία «Ready To Fly», δήλωσε η Anne Rigail, Διευθύνων Σύμβουλος της Air France.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα