Lufthansa: Νέο θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2021 με έμφαση στην Ελλάδα και τα Κανάρια

25 Feb 2021, 16:11 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Lufthansa: Νέο θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2021 με έμφαση στην Ελλάδα και τα Κανάρια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Είκοσι νέους προορισμούς διακοπών από τη Φρανκφούρτη και 13 από το Μόναχο θα προσφέρει η Lufthansa το καλοκαίρι του 2021. Έμφαση δόθηκε στα ταξίδια προς Καραϊβική, Κανάρια Νησιά και Ελλάδα.

Ειδικότερα, περιλαμβάνονται συνδέσεις από το Μόναχο προς Χανιά, Μύκονο, Κω, Καβάλα, Ζάκυνθο και Πρέβεζα. Από την ίδια πόλη περιλαμβάνονται επίσης συνδέσεις με το Jerez της Ισπανίας καθώς και με τη Χουργκάντα της Αιγύπτου.

Επιπλέον, νέοι προορισμοί στην Ευρώπη θα είναι (από τη Φρανκφούρτη) η Πάφος, το Rijeka της Κροατίας, η Lamezia της Ιταλίας, η Τζιέρμπα της Τυνησίας, οι Αζόρες της Πορτογαλίας και η Βάρνα της Βουλγαρίας.

«Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2021 είναι ισχυρότερο από ποτέ. Υποθέτουμε ότι πολλές χώρες θα χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς τους περιορισμούς το καλοκαίρι αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση αυξάνεται απότομα μόλις μειωθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί - και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό με την εξαιρετική γκάμα προορισμών μας. Υπάρχει μεγάλη λαχτάρα για διακοπές - το φαινόμενο αυτό θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό το καλοκαίρι», δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG, Χάρι Χόμμεστερ.

Επιπλέον, για τις κρατήσεις πτήσεων για το καλοκαίρι του 2021, που θα γίνουν μέχρι τις 31 Μαϊου, προβλέπεται δωρεάν αλλαγή ημερομηνιών όσες φορές χρειαστεί.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα