Wizz Air: Έκπτωση στα τεστ κορωνοϊού για τους επιβάτες της

24 Nov 2020, 12:36 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Wizz Air: Έκπτωση στα τεστ κορωνοϊού για τους επιβάτες της

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έκπτωση στα γρήγορα τεστ κορωνοϊού και πιστοποιητικά θα προσφέρει στους επιβάτες της η Wizz Air από τις 27 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τον πάροχο των τεστ Confirm Testing.

Οι Βρετανοί που απαιτείται να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ PCR προκειμένου να ταξιδέψουν ή που επιθυμούν να μειώσουν την περίοδο καραντίνας με την επιστροφή τους, θα έχουν πρόσβαση σε ειδικό κωδικό με τον οποίο θα αγοράζουν τα τεστ σε μειωμένες τιμές.

Με τη χρήση του κωδικού, το πακέτο Fit to Fly της Confirm Testing, το οποίο περιλαμβάνει ένα τεστ PCR, θα είναι διαθέσιμο έναντι 85 λιρών, έναντι 110 λιρών που κοστίζει χωρίς την έκπτωση.

Για τους επιβάτες που απαιτείται να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ εντός 72 έως 96 ωρών πριν το ταξίδι, θα μπορεί να γίνεται παραγγελία των τεστ εβδομάδες πριν την πτήση. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να τα παραγγέλνουν τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την πτήση και στη συνέχεια να το κάνουν και να στέλνουν τα αποτελέσματα μέσω Royal Mail 4 ημέρες πριν την πτήση.

Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να ακολουθήσει στρατηγική τεστ που θα επιτρέπει τη μείωση της καραντίνας των Βρετανών που επιστρέφουν από ταξίδι, εφόσον το τεστ είναι αρνητικό.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα