Mετά τις "πτήσεις στο πουθενά", έρχονται οι "πτήσεις στο φεγγάρι"

22 Sep 2020, 10:43 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Mετά τις "πτήσεις στο πουθενά", έρχονται οι "πτήσεις στο φεγγάρι"

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με μότο που παραπέμπει στον τίτλο του διάσημου τραγουδιού που ερμήνευσε ο Frank Sinatra, Fly me to the Moon, η νέα ταϊβανέζικη αεροπορική εταιρία StarLux, υπόσχεται πτήσεις για την παρατήρηση του φεγγαριού.

Πρόκειται να πραγματοποιηθούν 6 πτήσεις με Airbus A321NEO, στις 1 και 2 Οκτωβρίου, κατά το Chinese Full Moon Festival, μια παραδοσιακή εκδήλωση όπου όλοι οι οικογένειες της Κίνας, της Κορέας και της Ιαπωνίας τιμούν το φεγγάρι, κατά τη διάρκεια των 15 ημερών της φθινοπωρινής ισημερίας.

Αυτές τις δύο ημέρες, το φεγγάρι θα είναι γεμάτο, επομένως θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα από πτήσεις μόλις 30.000 πόδια πάνω από τις ακτές της Ταϊβάν.

Oι πτήσεις θα αναχωρούν και θα επιστρέφουν στην Ταϊβάν, μετά από πτήση 2,5 ωρών. Μόλις οι επιβάτες ολοκληρώνουν την πτήση, θα λαμβάνουν μια τσάντα με σουβενίρ.

Στις αρχές Αυγούστου, η Starlux Airlines πραγματοποίησε την πρώτη πτήση στο πουθενά, με το μότο «προσποιηθείτε ότι ταξιδεύετε στο εξωτερικό», η οποία είχε πολύ μεγάλη ζήτηση.

Η τάση για τις πτήσεις στο πουθενά γίνεται διαδεδομένη στις ασιατικές αεροπορικές εταιρίες, μερικές από τις οποίες είναι οι EvaAir, Ana κτλ., οι οποίες αξιοποιούν ένα νέο προϊόν προκειμένου να ενεργοποιήσουν και πάλι το στόλο των αεροσκαφών τους, μετά τις μεγάλες επιπτώσεις της πανδημίας στα ταξίδια.

Διαβάστε επίσης

"Πτήσεις στο πουθενά": Η νέα τάση στις πτήσεις σε Αυστραλία και Ασία - Απογείωση και προσγείωση στο ίδιο αεροδρόμιο

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα