Ryanair: Μείωση της χωρητικότητας πτήσεων του Οκτωβρίου – Αίτημα για ενιαία πολιτική στα ταξίδια στην ΕΕ

18 Sep 2020, 12:00 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Ryanair: Μείωση της χωρητικότητας πτήσεων του Οκτωβρίου – Αίτημα για ενιαία πολιτική στα ταξίδια στην ΕΕ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μειώνη τη χωρητικότητα Οκτωβρίου κατά 20% η Ryanair, πέρα από τη μείωση 20% που είχε ανακοινώσει στα μέσα Αυγούστου. Έτσι, η χωρητικότητα της αεροπορικής εταιρίας για τον μήνα αυτό θα μειωθεί από 50% τον Οκτώβριο του 2019 στο 40%, ωστόσο θα διατηρηθεί το 70% του συντελεστή φορτίου.

Η Ryanair ανακοίνωσε οτι οι μειώσεις αυτές κρίθηκαν αναγκαίνες λόγω των απωλειών στις προκρατήσεις που προξένησαν οι αλλαγές των ταξιδιωτικών οδηγιών και πολιτικών των κρατών της ΕΕ, πολλές από τις οποίες ανακοινώνονται την τελευταία στιγμή, υποσκάπτοντας τη διάθεση των καταναλωτών να προβούν σε κρατήσεις για ταξίδια στο μέλλον.

Η εταιρία συντάσσεται με το σχέδιο της Κομισιόν για απόσυρση των περιοριστικών ταξιδιωτικών μέτρων εντός ΕΕ, τα οποία βασίζονται αποκλειστικά στις εβδομαδιαίες ανακοινώσεις για τα κρούσματα και τα θετικά τεστ ανά χώρα και περιοχή, και καλεί για μια συντονισμένη προσέγγιση από όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, ώστε οι Ευρωπαίοι πολίτες να μπορούν να προβαίνουν σε κρατήσεις για ταξίδια, χωρίς να ανησυχούν για ακυρώσεις ή μέτρα καραντίνας.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα