Emirates: Δωρεάν κάλυψη ιατρικών εξόδων και εξόδων καραντίνας για COVID-19 στους επιβάτες

24 Jul 2020, 10:59 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Emirates: Δωρεάν κάλυψη ιατρικών εξόδων και εξόδων καραντίνας για COVID-19 στους επιβάτες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να ταξιδέψουν νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς η αεροπορική εταιρεία θα καλύψει τυχόν ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ την ημέρα για 14 ημέρες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Η συγκεκριμένη κάλυψη παρέχεται από την αεροπορική εταιρεία δωρεάν σε όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από τη θέση ή τον προορισμό τους.

Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα και έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Πιο συγκεκριμένα, ισχύει για πτήσεις που πραγματοποιούνται έως και τις 31 Οκτωβρίου και για  31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτή την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates.

Οποιοσδήποτε πελάτης διαγνωστεί με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρέπει απλώς να επικοινωνήσει στην ειδική τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να του παραχωρηθεί βοήθεια και κάλυψη των εξόδων.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα