Aegean: Τελευταία ενημέρωση για την πολιτική αλλαγής εισιτηρίων

12 Mar 2020, 10:32 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Aegean: Τελευταία ενημέρωση για την πολιτική αλλαγής εισιτηρίων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε τελευταία της ενημέρωση προς το επιβατικό κοινό, η Aegean αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Καταλαβαίνουμε ότι η τρέχουσα κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό (Covid-19), μπορεί να έχει επηρεάσει και τον ταξιδιωτικό σου προγραμματισμό. Για αυτό, επεκτείνουμε τις πρωτοβουλίες που ήδη έχουμε λάβει, προκειμένου να έχεις ακόμη περισσότερη ευελιξία και να σχεδιάζεις με μεγαλύτερη σιγουριά κάθε ταξίδι σου.     

Ευελιξία: Δυνατότητα μετάθεσης του εισιτηρίου σου, σε μεταγενέστερη ημερομηνία χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fee). Iσχύει για όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί έως και 09/03/2020 με ημερομηνία ταξιδίου έως 30/04/2020.  

Σιγουριά:  Δυνατότητα μίας δωρεάν αλλαγής (χωρίς rebooking fee) για όλα τα εισιτήρια «GoLight». Ισχύει για εισιτήρια που θα εκδοθούν από τις 10/03/2020 έως τις 31/03/2020 για ταξίδια έως και 20/10/2020.

Επιπλέον, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και έχουμε ήδη εντατικοποιήσει τους τακτικούς καθαρισμούς των αεροσκαφών μεταξύ όλων των πτήσεών μας, σε όλους τους σταθμούς της χώρας και του εξωτερικού, κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των πτήσεων κατά την διάρκεια της νύχτας.»

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα