Νέες πτήσεις της Eurowings στην Ελλάδα το 2020

19 Nov 2019, 13:27 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Νέες πτήσεις της Eurowings στην Ελλάδα το 2020

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Eurowings, αεροπορική εταιρεία, μέλος του Ομίλου Lufthansa, ανακοινώνει για το καλοκαίρι του 2020 δυο νέες απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη, με προορισμό τη Σαντορίνη και την Κω. Οι πτήσεις για Σαντορίνη θα ξεκινήσουν την 01η Μαΐου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ενώ οι πτήσεις για Κω θα γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο, από τις 23 Μαΐου. Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν  απευθείας πτήσεις σε αυτά τα δύο πανέμορφα νησιά σε πολύ οικονομικές τιμές, που αρχίζουν από 99,99 ευρώ για εισιτήρια μιας διαδρομής., Ήδη όλες οι πτήσεις είναι διαθέσιμες online, στο www.eurowings.com.

Επιπλέον, η Eurowings ανακοινώνει και την ενίσχυση της γραμμής της Θεσσαλονίκης από το Αμβούργο, με την προσθήκη μιας επιπλέον πτήσης. Με την ενισχυμένη σύνδεση οι επιβάτες θα μπορούν από τις 03 Ιουλίου 2020 να ταξιδεύουν απευθείας προς και από τη Θεσσαλονίκη έξι φορές της εβδομάδα, με εισιτήρια που ξεκινούν από μόλις 49,99 ευρώ.

H Eurowings είναι η low-cost εταιρεία του Ομίλου Lufthansa και μέλος του μεγαλύτερου αεροπορικού Ομίλου στον κόσμο. Με στόλο που φτάνει τα 180 αεροσκάφη, η Eurowings εξειδικεύεται σε low-cost απευθείας πτήσεις εντός Ευρώπης. Η Γερμανική εταιρεία προσφέρει πτήσεις σε πάνω από 210 προορισμούς σε 60 χώρες παγκοσμίως και έχει την θέση της τρίτης μεγαλύτερης point-to-point αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη. Πέρυσι, η εταιρεία μετέφερε για πρώτη φορά πάνω από 40 εκ. επιβάτες και επέκτεινε το εργατικό της δυναμικό σε περίπου 9,000 υπαλλήλους.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα