Sky Express: Προσφορά σε πτήσεις εσωτερικού

14 Oct 2019, 14:14 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Sky Express: Προσφορά σε πτήσεις εσωτερικού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Προσφορά σε πτήσεις προς 23 προορισμούς της Ελλάδας, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι αύριο, Τρίτη, ανακοίνωσε η Sky Express.

To κόστος εισιτηρίου που προβλέπει η προσφορά ξεκινά από 16,90 ευρώ και αφορά πτήσεις από/ προς Αθήνα για: Ηράκλειο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Λήμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Σάμο, Ικαρία, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Σύρο, Μυτιλήνη και Χίο.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις θέσεων που θα γίνουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου 2020.

Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή, χειραποσκευή και in-flight services.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η τιμή εισιτηρίου των 16,90€ αφορά αναχωρήσεις από τα νησιά: Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία. Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς τα παραπάνω νησιά επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι 38,54€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από Αθήνα είναι 50,54€. Για αναχωρήσεις από: Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή εισιτηρίου είναι 28,90€. Για αναχωρήσεις από Σαντορίνη, Σάμο, Μυτιλήνη και Κω, η τιμή εισιτηρίου είναι 32,37€, για αναχωρήσεις από Κέρκυρα και Κεφαλονιά η τιμή εισιτηρίου είναι 32,19€, ενώ από τα αεροδρόμια Ζακύνθου, Χανίων και Σκιάθου είναι 37,79€, 34,91€ και 35,25€ αντίστοιχα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα