CheapOair: Φθηνότερη και στους top προορισμούς της Ευρώπης η Αθήνα το 2019

18 Jun 2019, 11:37 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

CheapOair: Φθηνότερη και στους top προορισμούς της Ευρώπης η Αθήνα το 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Aθήνα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2019 σύμφωνα με τις κρατήσεις που καταγράφει η online πλατφόρμα οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων CheapOair.

Έπειτα από ανάλυση δεδομένων που αφορούν τις τάσεις και τις κρατήσεις για αυτό το καλοκαίρι, η πλατφόρμα αποκάλυψε οτι το Λονδίνο είναι ο προορισμός με τις περισσότερες κρατήσεις, για τέταρτη συνεχή χρονιά, με μέσο όρο τιμής αεροπορικού εισιτηρίου τα 783 δολάρια, σημειώνοντας μείωση τιμών 10% από το 2018.

Η Αθήνα, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους διεθνείς ταξιδιώτες και φέτος, βρίσκεται στην έκτη θέση των κορυφαίων προορισμών και ενώ οι ναύλοι αυτή τη χρονιά είναι ελαφρώς αυξημένοι σε σχέση με πέρυσι, ο προορισμός εμφανίζει μείωση του κόστους κατά 4%, και η μέση τιμή διαμορφώνεται σε 1.148 δολάρια.

Μετά το Λονδίνο, τις περισσότερες κρατήσεις συγκεντρώνουν το Παρίσι, η Ρώμη, η Βακελώνη και η Μαδρίτη.

Σχεδόν όλοι οι Ευρωπαϊκοί προορισμοί που αναδείχθηκαν στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλέστερων παρουσιάζουν μείωση τιμών, ενδεικτικό του οτι τα ταξίδια στην Ευρώπη γίνονται χρόνο με το χρόνο όλο και πιο προσιτά και άρα πιο δημοφιλή, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της CheapOair, Tom Spagnola.

Δείτε τον πίνακα..

Η CheapOair προσφέρει οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, και από 600 αερομεταφορείς, ένα εκατ. ξενοδοχεία και εκατοντάδες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα