Emirates: Ειδικές προσφορές για τους επιβάτες από την Ελλάδα

12 Apr 2019, 11:03 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Emirates: Ειδικές προσφορές για τους επιβάτες από την Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Emirates ανακοίνωσε προσφορές Οικονομικής Θέση; για τους επιβάτες από Ελλάδα. 

Από τις 12 έως τις 21 Απριλίου 2019, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε προορισμούς στην Άπω Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη, μπορούν να κάνουν κράτηση και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές ταξιδεύοντας από τις 8 Μαΐου ως τις 15 Δεκεμβρίου 2019. 

Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε διάφορους προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 409€. 

Οι επιβάτες λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και τη βραβευμένη ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates με περισσότερα από 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας στο σύστημα ice, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών και μουσικής. Οι επιβάτες απολαμβάνουν επίσης τοπικά μενού και τη ζεστή φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρίας. 

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς: 

*Οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδι μετ’ επιστροφής. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 
 
Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 23 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει υπηρεσίες σε περίπου 2,4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα