Ομάδα εργασίας για την προστασία των γεωτόπων

21 Dec 2018, 10:16 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ομάδα εργασίας για την προστασία των γεωτόπων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συγκρότησε ομάδα εργασίας με έργο την εισήγηση των απαιτούμενων νομοθετικών παρεμβάσεων για την προστασία και το χαρακτηρισμό των γεωτόπων και τη σύνταξη προδιαγραφών γεωπεριβαλλοντικών μελετών και ειδικών περιβαλλοντικών μελετών.

Η ανωτέρω ομάδα εργασίας δεν είναι αμειβόμενη και οι συνεδριάσεις της θα πραγματοποιούνται εντός του υπαλληλικού ωραρίου εργασίας.

Το τελικό κείμενο εισήγησης νομοθετικών παρεμβάσεων για την προστασία και το χαρακτηρισμό γεωτόπων, καθώς και για τις προδιαγραφές γεωπεριβαλλοντικών μελετών και ειδικών περιβαλλοντικών μελετών που θα συνοδεύεται από σχετική αναφορά, θα πρέπει να παραδοθεί μέσα σε διάστημα 5 μηνών, με δυνατότητα παράτασης τριών μηνών σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο κατά την πορεία των εργασιών της ομάδας.

Η ομάδα εργασίας απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

Τακτικά Μέλη:

Μιχαλοπούλου Κωνσταντίνα, Βότση Νεύτα – Ελευθερία, Μηνιώτη Θεοδώρα, Ζούρος Νικόλαος, Θεοδώρου Γεώργιος, Τσουκαλά Ευαγγελία, Φασουλάς Χαράλαμπος, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, Ελευθερίου Μαριλένα, Τζιάλας Γεώργιος, Μωραΐτη Ευγενία, Ντάρλας Ανδρέας, Παπαθανάσογλου Αντωνίνα, Τσαγκάς Δημήτριος, Τζεφέρης Πέτρος.

Αναπληρωματικά Μέλη:

Καββαδία Δέσποινα, Στυλογιάννη Αικατερίνη, Κανελλόπουλος Χρήστος, Κοσκερίδου Ευτέρπη, Ηλιόπουλος Γεώργιος, Πάσχος Παναγιώτης.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα