Xenia 2019: Oι νέες τάσεις στα ξενοδοχεία στο 3ο Διεθνές Φόρουµ Φιλοξενίας

23 Nov 2019, 17:11 | ΞΕΕ

TornosNews.gr

Xenia 2019: Oι νέες τάσεις στα ξενοδοχεία στο 3ο Διεθνές Φόρουµ Φιλοξενίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της φιλοξενίας και οι νέες ξενοδοχειακές τάσεις σε διεθνές επίπεδο αναδείχθηκαν στο 3ο Διεθνές Φόρουµ Φιλοξενίας, που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιµελητήριο της Ελλάδας, το Σάββατο, 23 Νοεµβρίου 2019, στα πλαίσια της έκθεσης ΧΕΝΙΑ, η οποία ήταν και χρυσός χορηγός του Φόρουμ.

Στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, αφού ευχαρίστησε όλους τους ξενοδόχους, τον υπουργό και τους εκπροσώπους των φορέων για την παρουσία τους, μίλησε για τη συγκεκριμένη συγκυρία κατά την οποία πραγματοποιείται το 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, μετά τη δεκαετή κρίση και σε ένα κομβικό χρονικό σημείο όπου η Ελλάδα ετοιμάζεται για μια νέα εποχή ανάπτυξης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δύναμη της πληροφορίας και στην σωστή προετοιμασία που οδηγεί στην επιτυχία.

«Το ΞΕΕ είναι πολύ περήφανο για το τι έχει επιτύχει όσον αφορά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας. Ταυτόχρονα, το Επιμελητήριο στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Έλληνα ξενοδόχο προκειμένου να πετύχει το συγχρονισμό του με τα δεδομένα και τις προκλήσεις των καιρών και να βελτιώνει συνεχώς το προϊόν του, καθώς η οικονομία της φιλοξενίας απαιτεί εγρήγορση, πληροφόρηση, καινοτομία και φυσικά διαρκή προσαρμογή.»

Ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι ο τουρισμός αποτέλεσε «μαξιλάρι» κατά της ύφεσης στα 10 χρόνια της κρίσης στη χώρα μας και επισήμανε ότι τώρα ήρθε η ώρα για ένα νέο μοντέλο τουρισμού, που θα διαμορφωθεί με τη συνεργασία ιδιωτικού, δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε τι συζητήθηκε στο 3ο Διεθνές Φόρουµ Φιλοξενίας στο xenianews.gr

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα