Απαλλαγή εισφορών στο ΞΕΕ για ξενοδοχεία και κάμπινγκ στην Αττική

06 Nov 2018, 10:41 | ΞΕΕ

Σοφία Κοντογιάννη

Απαλλαγή εισφορών στο ΞΕΕ για ξενοδοχεία και κάμπινγκ στην Αττική

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου απαλλάσσονται από τη καταβολή προς το ΞΕΕ εισφορών για τα έτη 2018 και 2019.

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός που ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία μιλώντας σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΞΕΕ για το θέμα σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Έχοντας μία προσωπική επαφή με τους συναδέλφους των πληγεισών περιοχών αυτών (που ανέρχονται περίπου στις 28) θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πέρα από το κάμπινγκ που καταστράφηκε ολοσχερώς, οι υπόλοιπες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν υποστεί κάποιες ζημιές. Αυτό όμως που θα πρέπει να τονίσουμε και να αναγνωρίσουμε στο σημείο αυτό, είναι το ήθος και η αυταπάρνηση που χαρακτήρισε τους συνάδελφους μας τις κρίσιμες αυτές ώρες της πυρκαγιάς, οι οποίοι διέθεσαν τις επιχειρήσεις τους παρέχοντας στέγη και σίτιση στους ανθρώπους που έχασαν τις κατοικίες τους (πέραν των πελατών που φιλοξενούσαν), αποφεύγοντας την προβολή της μεγάλης αυτής προσφοράς τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι ενώ τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία αυτά, δεν έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, η επιχειρηματική τους όμως δραστηριότητα έχει «καταστραφεί» και θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει μαζί με την ανάκαμψη της εν λόγω περιοχής».

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα