Trip2Athens: Ο νέος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός του ΞΕΕ

21 Oct 2016, 06:25 | ΞΕΕ

TornosNews.gr

Trip2Athens: Ο νέος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός του ΞΕΕ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός Trip2Athens, που δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ), με τη φιλοδοξία να αποτελέσει το κεντρικό σημείο προβολής, προώθησης και διαχείρισης όλων των τουριστικών δραστηριοτήτων της Αττικής.

Επιδίωξη είναι η άμεση και ουσιαστική διασύνδεση των τουριστών/ καταναλωτών και των επαγγελματιών του προορισμού (ξενοδοχεία, εστιατόρια, αγορές, δραστηριότητες, κλπ.), παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να προβάλουν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους εντελώς δωρεάν, καταχωρώντας ειδικές προσφορές, σε 7 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα). 

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα παροχής τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων, μπορούν να προχωρήσουν ΤΩΡΑ στην εγγραφή τους στο Trip2Athens, πατώντας εδώ την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ και να την συμπληρώσουν.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν ενεργή συμμετοχή στο Trip2Athens, να διαχειρίζονται το προφίλ τους και να καταχωρούν τα προϊόντα και τις δραστηριότητές τους, ώστε να αυξήσουν την πελατεία τους, επωφελούμενοι από το σύστημα συνεργειών  ανάμεσα στις ξενοδοχειακές και λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις. Για να συμβεί αυτό απαιτείται εγγραφή των επιχειρήσεων στο Trip2Athens.

Μερικές ακόμη πληροφορίες για το Trip2Athens

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟ TRIP2ATHENS

  • Το Trip2Athens είναι μία μοναδική πλατφόρμα ή οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους τουρίστες με απλό τρόπο να προγραμματίζουν το ταξίδι τους στην Αθήνα χρησιμοποιώντας μία και μόνο εφαρμογή. Θα μπορούν να κλείνουν το ξενοδοχείο τους, τις εκδρομές τους και το κυριότερο να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις και τις προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων.  

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

  • Πριν την άφιξή τους: Το Trip2Athens θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους μελλοντικούς επισκέπτες της Αθήνας που θα μπορούν είτε να το κατεβάσουν σαν εφαρμογή στο κινητό τους είτε να το χρησιμοποιήσουν από τον υπολογιστή τους. 
    • Με την κράτηση σε ξενοδοχείο μέσω της πλατφόρμας, θα έχουν δικαίωμα χρήσης των ειδικών προσφορών ανά επιχείρηση. Θα μπορούν να δουν τις επιχειρήσεις που υπάρχουν κοντά στο ξενοδοχείο διαμονής τους και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.
  • Κατά την άφιξή τους: Σε κάθε περίπτωση, με την άφιξη του ταξιδιώτη σε ξενοδοχείο της Αθήνας θα γίνεται ενημέρωση για το Trip2Athens. Ακόμα και αν δεν έχει κάνει κράτηση μέσω της πλατφόρμας θα τους παραδίδεται ο ειδικός κωδικός του ξενοδοχείου, για να μπορέσουνε να επωφεληθούν τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα παρουσιάζονται στην πλατφόρμα και θα αφορούν στο ξενοδοχείο διαμονής τους
  • Ο τουρίστας που θα κάνει χρήση μιας προσφοράς θα δείχνει στην επιχείρηση είτε το κινητό του είτε εκτύπωση ενός κουπονιού με QR code και κωδικό προσφοράς

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

Η κάθε επιχείρηση θα έχει το δικαίωμα να προβάλλει όσες προσφορές θέλει για το χρονικό διάστημα που θέλει και για τον αριθμό των πελατών που θέλει. Εάν το επιθυμεί μπορεί να δώσει προσφορές που να απευθύνονται σε πελάτες συγκεκριμένων ξενοδοχείων ή και σε όλα τα ξενοδοχεία. 

Η προσφορά μπορεί να είναι 

  • Ποσοστιαία. π.χ 10% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό 
  • Αξιακή. π.χ. 5€ έκπτωση στον τελικό λογαριασμό 
  • Προϊοντική. π.χ. Με την αγορά γεύματος, δώρο το γλυκό
  • Υπηρεσίας. π.χ. Δωρεάν αποστολή των αγορών σας στο ξενοδοχείο σας

Με την επίδειξη από τον πελάτη της προσφοράς θα πρέπει είτε με την χρήση ενός κινητού όπου θα έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή να γίνεται scan στο  QR code είτε να γίνεται εισαγωγή στην πλατφόρμα και να πληκτρολογείται ο κωδικός του κουπονιού. 

Συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ τώρα!

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα