ΙΝΣΕΤΕ: Σεμινάριο για Skippers και όσους ασχολούνται με τη διακυβέρνηση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής

18 Feb 2022, 16:02 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

ΙΝΣΕΤΕ: Σεμινάριο για Skippers και όσους ασχολούνται με τη διακυβέρνηση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι δεξιότητες αποτελούν βασικό πυλώνα της εξέλιξης κάθε επαγγελματία στο σύγχρονο περιβάλλον του κλάδου της φιλοξενίας.

Το ΙΝΣΕΤΕ έχει θέσει στο επίκεντρο του σχεδιασμού των Executive Seminars, 10 απαραίτητες δεξιότητες οι οποίες είναι αναγκαίες τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ίδιους τους επαγγελματίες, με στόχο της ενίσχυση της απασχολησιμότητας.

Στο πλαίσιο της ενότητας για την Πελατοκεντρική Προσέγγιση το ΙΝΣΕΤΕ εισήγαγε στις δράσεις του ένα νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους στον κλάδο αλλά και έμπειρους Skippers, καθώς επίσης σε όσους ασχολούνται με διακυβέρνηση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής ανεξαρτήτου μεγέθους.

Πρόκειται για έναν τριήμερο διαδραστικό κύκλο συζητήσεων μέσα από ένα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο που στόχο θα έχει με απλό, κατανοητό και ιδιαίτερο τρόπο να δείξει στους συμμετέχοντες αυτό που είναι αυτονόητο στο Yachting. Το τι απαιτείται να γνωρίζουν ώστε να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στον τομέα των υπηρεσιών στον θαλάσσιο τουρισμό το οποίο δεν είναι άλλο από το pleasure. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 4, στις 5 και στις 6 Απριλίου. Στη θεματολογία περιλαμβάνονται τα εξής: περιγραφή εργασιακού περιβάλλοντος, βασικές δεξιότητες του skipper, βασικές ευθύνες του skipper, ασφάλεια ζωής και περιουσίας, ασφάλεια στην εργασία, σχεδιασμός πλου βασιζόμενος στο προφίλ των επιβατών, επαγγελματική συμπεριφορά σε ένα σκάφος, διαπολιτισμική επικοινωνία, κανόνες διαχείρισης, ηγεσία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα