Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΕΤΕ, ΙΝΣΕΤΕ και Marketing Greece για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου

25 Jun 2021, 14:54 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΕΤΕ, ΙΝΣΕΤΕ και Marketing Greece για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.  

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος σε tweet του για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου ανέφερε τα εξής: "Καλός φίλος, συνεπής επιχειρηματίας, από τις εμβληματικές μορφές του θαλάσσιου τουρισμού μας. Ο Λάκης Βενετόπουλος αφήνει μεγάλο κενό και θα μας λείψει. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

Εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στα πλοία του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Επί χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, συνέβαλε με τις ιδέες του για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τον τομέα.  

Ο Λάκης Βενετόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ακεραιότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τη διορατικότητα του.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα