To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στη Λήμνο

09 Apr 2019, 16:46 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στη Λήμνο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στη Λήμνο

Στις 20 και 21 Απριλίου θα διοργανωθεί το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΛΗΜΝΟΥ, στο Κινηματοθέατρο “Μαρούλα”. 

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες. 

Απώτερος σκοπός του ΙΝΣΕΤΕ είναι αφενός η συμβολή στον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και η ενίσχυση της διασύνδεσης με την ευρύτερη τοπική οικονομία, και αφετέρου η ανάδειξη της σπουδαιότητας των θεμάτων και των επιλογών που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία των τουριστικών προορισμών.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα. 

Οι θεματικές θα καλύψουν μεταξύ άλλων, τη σπουδαιότητα του να γίνει κάθε κάτοικος πρεσβευτής του προορισμού του, τους τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτησης ΑμεΑ, τη σημασία της τοπικής κουζίνας και το πως μπορεί να διαφοροποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες σε διεθνές επίπεδο, τη σημασία του digital marketing και την αξιοποίηση των ψηφιακών καναλιών, τους απλούς και πρακτικούς τρόπους να αυξήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις τις πωλήσεις τους, την ανάγκη δημιουργίας προσωποποιημένων εμπειριών για τους επισκέπτες μας και τέλος τους τρόπους διαμόρφωσης μίας ταξιδιωτικής εμπειρίας και της διαχείρισης των παραπόνων των επισκεπτών μας. 

Τις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΛΗΜΝΟΥ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν πάνω από 250 συμμετέχοντες, ενώ τα δυο workshops της δεύτερης ημέρας, επίσης δωρεάν, έως και 25 συμμετέχοντες στο καθένα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΛΗΜΝΟΥ, έχει αναλάβει η ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΚΕ, μέσω του κυρίου Χρυσόστομου Ψάρρα, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου και Αντιπροέδρου της ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΚΕ. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Effect Communication και η Ε-Survey.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα