To Discover Greece προωθεί τους χειμερινούς προορισμούς

18 Jan 2019, 14:09 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

To Discover Greece προωθεί τους χειμερινούς προορισμούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μία σειρά από αφιερώματα φιλοξενεί το Discover Greece www.discovergreece.com/el για χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας συμβάλλοντας ενεργά στη προσπάθεια ενίσχυσης της ταξιδιωτικής κίνησης. 

Ενδεικτικά αναφέρονται τα αφιερώματα για τα Καλάβρυτα και για την Αράχωβα αλλά και οι ταξιδιωτικές προτάσεις για τα Τρίκαλα, για την Καστοριά, τον Αγ. Αθανάσιο – Καιμακτσαλάν κ.α.

Ο χειμώνας στην Ελλάδα υπόσχεται να σας χαρίσει ορισμένες από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής σας, αναφέρει χαρακτηριστικά η υψηλής ποιότητας διαδραστική πλατφόρμα της Marketing Greece που αποτελεί τη βάση και το στρατηγικό πυλώνα, πάνω στην οποία η MG αναπτύσσει πολυεπίπεδες καμπάνιες προβολής των προορισμών της Ελλάδας. Το Discover Greece προβάλλει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο των ελληνικών τουριστικών προϊόντων και προσφέρει έναν εντυπωσιακό πλούτο περιεχομένου (ιστορίες, φωτογραφίες, βίντεο κ.α.) Η πλατφόρμα συμπληρώνεται από τους ψηφιακούς πόρους των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και του μπλογκ, υιοθετώντας σύγχρονες πρακτικές και παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα