Το νέο βίντεο της καμπάνιας #ImAnAthenian - Speak Aθenian. Be an Aθenian

20 Dec 2015, 19:16 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

Το νέο βίντεο της καμπάνιας #ImAnAthenian - Speak Aθenian. Be an Aθenian

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Υπάρχει μια πόλη στον κόσμο όπου η ιστορία της κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα στους ανθρώπους της που διαβαίνουν τους πολυσύχναστους δρόμους της. O πολιτισμός σμίγει με τη σύγχρονη καθημερινότητα της. Και το σήμερα αποτελεί ένα μείγμα του παρελθόντος με το παρόν, υφαίνοντας ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό αύριο.

Αυτή η πόλη είναι η Αθήνα. H ευρωπαϊκή μητρόπολη, για την οποία, οι λέξεις που υπάρχουν δεν αρκούν για να περιγράψουν και αποτυπώσουν όσο συμβαίνουν καθημερινά σε κάθε της γωνιά.

Στο παρακάτω video θα μάθετε για τους #Hipstoricαl που συχνάζουν στα πιο απρόσμενα μέρη, θα νοσταλγήσετε το #Theαtricult της πόλης που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής, θα αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας στην προσφιλή συνήθεια του #Philosofα και θα  ανασύρετε από τη μνήμη σας στιγμές #Citroroad, μια μοναδική αίσθηση που αφήνει ένας περίπατος στους δρόμους και γειτονιές της πόλης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.imanathenian.com, κατεβάστε στο κινητό σας το ειδικό Athenian Application, μιλήστε με το νέο λεξιλόγιο της πόλης και διαδώστε μέσω των social media σας τον μοναδικό παλμό της πόλης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα