ΣΕΤΚΕ προς πρόεδρο της ΠΟΞ: Κάντε μια κίνηση καλής θέλησης...

09 Jul 2018, 13:08 | ΣΕΤΚΕ

TornosNews.gr

ΣΕΤΚΕ προς πρόεδρο της ΠΟΞ: Κάντε μια κίνηση καλής θέλησης...

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

"Μια πρώτη κίνηση καλής θέλησης" για ενότητα ζητεί από τον πρόεδρο της ΠΟΞ κ.Γρηγόρη Τάσιο η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, ΣΕΤΚΕ, με αφορμή την απάντησή του σε αιτιάσεις της Συνομοσπονδίας ότι καταφέρεται σε δηλώσεις του κατά των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΣΕΤΚΕ στην απάντηση του κ.Τάσιου...

"To παιχνίδι των εντυπώσεων δεν αποτέλεσε και ούτε πρόκειται να αποτελέσει τακτική της ΣΕΤΚΕ ή σημείο αναφοράς μας. Επιχειρώντας, λοιπόν, να θέσουμε ένα τέλος στο όποιο παιχνίδι εντυπώσεων πάει να δημιουργηθεί, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το να ασχολούμαστε μαζί σας κ. Τάσιο δεν ανήκει στις προτεραιότητές μας. Είναι ανάγκη και συνέπεια των εκπεφρασμένων θέσεων και προτάσεών σας. 

Το τι λέμε και τι καταλαβαίνουμε είναι ξεκάθαρα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις -δεν το κάναμε ποτέ, κι ούτε πρόκειται. 

Εάν, λοιπόν, επιθυμείτε την ενότητα του κλάδου, όπως υπογραμμίζετε, καλά θα κάνετε να είσαστε πιο προσεκτικός στις δημόσιες δηλώσεις και τις τοποθετήσεις σας, κάνοντας μια πρώτη κίνηση καλής θέλησης"...

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα