Μ. Γιαννούλης: Οδικός χάρτης για τα ελληνικά ξενοδοχεία

21 Jul 2023, 11:23 | ΠΟΞ

TornosNews.gr

Μ. Γιαννούλης: Οδικός χάρτης για τα ελληνικά ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
  • Άρθρο του Μανώλη Γιαννούλη, υποψήφιου προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Η δημιουργία ενός Οδικού Χάρτη, για τη μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του ξενοδοχειακού κλάδου, θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στις προτεραιότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές του συνδικαλιστικού μας Οργάνου.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης θητείας του νυν διοικητικού συμβουλίου οφείλουμε να θέσουμε τις βάσεις για μία νέα δημιουργική περίοδο για τον ξενοδοχειακό κλάδο της χώρας. Σε αυτή τη νέα περίοδο, μέλημα μας είναι να ισχυροποιήσουμε υφιστάμενες και να καλλιεργήσουμε νέες συμμαχίες με στόχο την επίλυση μίας σειράς σημαντικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο μας. Το διακύβευμα, λοιπόν, της επόμενης ημέρας για την τύχη του κλάδου, είναι ποιος έχει την εμπειρία και ποιος μπορεί να κτίσει τις ιδανικές συμμαχίες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος στον ξενοδοχειακό χώρο.

Το σύνθημα για όποιον συμπορευτεί στη νέα αυτή προσπάθεια είναι να πάμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του. Να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε και όχι πως θα ορθώσουμε τείχη απομόνωσης. Γνωρίζουμε πότε πρέπει να συγκρουστούμε για να διεκδικήσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας και πότε πρέπει να αναμένουμε την ικανοποίηση τους σε δεύτερο χρόνο, όταν αντιληφθούμε ότι το απαιτούν οι συνθήκες.

Στη νέα εποχή που έρχεται, η κάθε Ένωση ξενοδόχων θα έχει δυναμικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποφάσεων, με βάση τα ειδικά χαρακτηριστικά του προορισμού που εκπροσωπεί και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων θα αποτελεί τον βασικό βραχίονα για τη δρομολόγηση των ενδεδειγμένων λύσεων.

Εν κατακλείδι, μέλημα μας θα είναι να διατηρήσουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με όλους τους φορείς που μπορούν να καταλάβουν και να υποστηρίξουν τις θέσεις μας και όχι να περιχαρακωθούμε σε ένα στενό περιβάλλον με τίτλους αλλά χωρίς ουσιαστικό μέλλον για τα ξενοδοχεία μας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα