Aνοιχτή αγκαλιά το Ρέθυμνο για τη φιλοξενία γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού όταν περάσει η κρίση

23 Mar 2020, 13:08 | ΠΟΞ

TornosNews.gr

Aνοιχτή αγκαλιά το Ρέθυμνο για τη φιλοξενία γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού όταν περάσει η κρίση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αλυσίδα θετικών αντιδράσεων προκάλεσε η προσφορά του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, να φιλοξενήσει στο Ρέθυμνο γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που εργάζονται στα 13 νοσοκομεία αναφοράς, μετά το πέρας της πρωτόγνωρης κρίσης του Covid-19.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, επαίνεσε και έγινε αμέσως κοινωνός της πρωτοβουλίας των Ξενοδόχων του Ρεθύμνου. Με δήλωση του πρόεδρου της κ. Νίκου Χαλκιαδάκη, η Ένωση συντάσσεται με το Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου και τα μέλη της προσφέρουν κι εκείνα, απλόχερη φιλοξενία για το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ασή - Γωνίας "Άγιος Γεωργιος", συμμετέχει στην έκφραση ευγνωμοσύνης και προσφέρει παραδοσιακό τραπέζι, στην πλατεία του χωριού, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές όταν εκείνοι έρθουν στο Ρέθυμνο για διακοπές.

Επίσης, ο κ. Καραμπέκος Θεμιστοκλής, ιδιοκτήτης του καραβιού Olympus, προσφέρει με τη σειρά του, δωρεάν μεταφορά με το Olympus σε όσους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, επιθυμούν να έρθουν στην Κρήτη.

Την εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλόγου Ρεθύμνου, υποστηρίζουν με δηλώσεις τους και μεμονωμένοι ξενοδόχοι απ όλη την Κρήτη.

"Είμαστε σίγουροι ότι ανάλογες διεργασίες, που έχουν ξεκινήσει και σε άλλες περιοχές της χώρας, θα ευοδωθούν και η πρωτοβουλία του Ρεθύμνου της ανοιχτής αγκαλιάς, του Ρεθύμνου της φιλοξενίας και της αλληλεγγύης, θα βρει παντού μιμητές", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα