Ε.Ξ. Ηρακλείου: Πρώτο φόρουμ φιλοξενίας για την εμπειρία ύπνου στη φιλοξενία

25 Oct 2019, 15:37 | ΠΟΞ

TornosNews.gr

Ε.Ξ. Ηρακλείου: Πρώτο φόρουμ φιλοξενίας για την εμπειρία ύπνου στη φιλοξενία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου το πρώτο φόρουμ φιλοξενίας από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, σε συνεργασία με τη Media Strom και θέμα τον Ύπνο και τη σημασία του στη Φιλοξενία. Τον συντονισμό της ημερίδας ανέλαβε η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη. 

Την ημερίδα με τίτλο  «Ύπνος και Φιλοξενία, Η αρχή της ξενοδοχειακής εμπειρίας» Χαιρέτησε ο Γεν. Γραμματέας του ΕΟΤ κος Δημήτριος Φραγκάκης τονίζοντας την ανάγκη σύνθεσης δυνάμεων μεταξύ των επιμέρους κλάδων της οικονομίας, περιλαμβανομένων των κρατικών μηχανισμών , της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ξενοδόχων και βέβαια όλων εκείνων των παρόχων ποιοτικών στοιχείων που συνθέτουν το σύγχρονο προϊόν φιλοξενίας.  

Στο λόγο του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, κ. Νίκος Χαλκιαδάκης τόνισε «Στην εποχή της δημόσιας διαπόμπευσης και κριτικής, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αστοχήσουμε στην επιλογή των υλικών που εξασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία στον επισκέπτη του νησιού μας».

Ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος φιλοξένησε την εκδήλωση στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal, λέγοντας «Είναι απόφαση του ΔΣ να συνεχίσει  τις ενημερωτικές εκδηλώσεις αυτές, που θα φιλοξενούνται στα μέλη της Ένωσης, δίνοντας τους βήμα, αλλά και ρόλο στο δημιουργικό έργο της.»

Ο κος Γεώργιος Νιάρχος, Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού της Media Strom, ανέδειξε τη σημασία του ύπνου στα ξενοδοχεία μέσα από Πανευρωπαϊκή έρευνα και δήλωσε: " Ο ύπνος δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα και η ποιότητα του είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την επιλογή του στρώματος. Από τη θέση του ηγέτη της Ελληνικής στρωματοποιίας, η Media Strom, ανοίγει το διάλογο για την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και συνδέει τον ύπνο με την καταγεγραμμένη ικανοποίηση των επισκεπτών".

Ο καθηγητής Αθανάσιος Κουρεμένος, Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοικ. Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά μοιράστηκε με τους ξενοδόχους ενδιαφέροντα στοιχεία για τη σύνδεση ποιότητα του Ύπνου ως παράγοντα ικανοποίησης και ως κριτήριο αξιολόγησης και επιλογής από τους πελάτες.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Μάκης Πουνέντης με ένα κλείσιμο έκπληξη της εκδήλωσης.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα