Ενημερωτική επίσκεψη του τουρ οπερέιτορ «Sunweb» στην Πιερία

24 Jan 2025, 10:22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ενημερωτική επίσκεψη του τουρ οπερέιτορ «Sunweb» στην Πιερία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Συνεχίζοντας τις δράσεις προβολής της Πιερίας στις ευρωπαϊκές αγορές, ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) φιλοξένησε και ενημέρωσε  τον Manager του Tour Operator «SunWeb» κ. Ronald Van Bruchem για την εξελισσόμενη τουριστική δυναμική της περιοχής, αλλά και για την πολυποικιλία των επιλογών.    

H «Sunweb»  αναπτύσσει επαγγελματική δραστηριότητα στις Κάτω Χώρες  αλλά και στη Σκανδιναβία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, διακινώντας τουρίστες σε διάφορους προορισμούς, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον δεύτερο προορισμό επισκεψιμότητας για τους Ολλανδούς.

Ο κ. Bruchem, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του στην Ελλάδα κ. Αναγνώστη Θεοχαρόπουλο, συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου,  τον  Πρόεδρο του ΠΟΤΑΠ κ. Γιώργο Καραλή  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Στέλιο Ούζα, Δημήτρη Τοπαλίδη, Άρη Νίκα, Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη, Αφροδίτη Μπέλλου, τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Σωματείου Επαγγελματιών Ελατοχωρίου στον Π.Ο.Τ.Α.Π., κ. Στράτο Χαλκίδη και κ.κ. Βανέσσα Βέντσελ και Παναγιώτα Δρούγκα,  αντίστοιχα,  και  καθώς και τον Διευθυντή του Οργανισμού κ. Βασίλη Δήμου. 

Στη συνέχεια συνοδευμένος από τον Οικονομικό Διαχειριστή του Π.Ο.Τ.Α.Π. κ. Στέλιο Ούζα  επισκέφθηκε το παραλιακό μέτωπο του νομού και  τόπους ξεχωριστού ενδιαφέροντος. Παράλληλα ενημερώθηκε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην περιοχή του Ολύμπου και της Πιερίας.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Bruchem η κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε: «Προσδίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαρκή προβολή της Πιερίας και με γνώμονα την δυναμική που προσφέρουμε σε κάθε τουριστική απαίτηση πάντα με όχημα την πληρότητα των επιλογών σε ετήσια διάσταση, τις υποδομές, το άριστο κλίμα φιλοξενίας  και τις βιωματικές εμπειρίες, ενημερώσαμε τον κ. Bruchem για τα όσα απολαμβάνει η κοινωνία των τουριστών στο νομό μας. Με αναφορά ότι ο κ. Bruchem  τόνισε την απόλυτη ικανοποίηση του για τα όσα διαθέτει η τουριστική μας ταυτότητα, αλλά και γοητευμένος και εντυπωσιασμένος από τα όσα αντίκρυσε, επιβεβαιώνεται ότι η παραγωγική μας προσπάθεια έχει θετικό πρόσημο, το οποίο θα συνεχίσουμε άοκνα και εποικοδομητικά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Γιώργος Καραλής επισήμανε: «Οι τουριστικοί πράκτορες αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας για την ανάπτυξη και προώθηση του προϊόντος που προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη. Προς αυτή την κατεύθυνση προσκαλέσαμε ένα από τα δυναμικότερα στελέχη σχετικά με το αντικείμενο για την προβολή της έξωθεν εικόνας του τόπου μας και  τον οποίο ενημερώσαμε διεξοδικά. Επίσης  τον ξεναγήσαμε σε μέρος από την πληθώρα των δυνατοτήτων που διαθέτουμε ώστε ιδίοις όμμασι να γνωρίσει την Πιερία των μύθων, της φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας. Οι αγορές όπου στοχεύει η Sunweb αποτελούν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κοινωνία την οποία προσεγγίζουμε, ώστε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ακόμα περισσότερο της τουριστικής Πιερίας.Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα δρέψουμε τους καρπούς τω προσπαθειών μας».


  

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα