Έκθεση για την προβολή και προώθηση της Μακεδονικής Κουζίνας
31 Oct 2024, 15:14 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
TornosNews.gr
Μια σημαντική έκθεση για την προβολή και προώθηση της Μακεδονικής Κουζίνας, διοργανώνεται στο πλαίσιο της DETROP, με τίτλο «International Food & Drinks Expo», από την 1η έως τις 3 Νοεμβρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας για την «Προβολή – Προώθηση της Μακεδονικής Κουζίνας», όπου συμμετέχουν οι Ομάδες Τοπικής Δράσης, που υλοποιούν Τοπικά Προγράμματα CLLD/LEADER στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με συντονιστή εταίρο την ΑΝΕΘ ΑΟΤΑ (Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης).
Η έκθεση θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 13 (stand C54) της ΔΕΘ και οι ώρες λειτουργίας της είναι για την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 10.00’ το πρωί μέχρι τις 19.00’ και την Κυριακή από τις 10.00’ το πρωί μέχρι τις 18.00’.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί σόου μαγειρικής, όπου έμπειροι σεφ θα εκτελούν συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον γαστρονομικό πλούτο της Μακεδονικής Κουζίνας και να γευτούν ξεχωριστά παραδοσιακά πιάτα από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας.
διαβάστε ακόμα
-
Επιμελητήριο | Στρατηγικό σχέδιο επανεκκίνησης για τη Σαντορίνη και τις Κυκλάδες 24/03 | 15:30
-
Η Κρητική κουζίνα στους χώρους του Ο.Η.Ε. στη Βιέννη (24-28 Μαρτίου) 24/03 | 12:03
-
Το προφίλ του τουρισμού στην Πάρο το 2024- Αύξηση Τούρκων και Αμερικανών τουριστών 24/03 | 11:35
-
Δήμος Ρεθύμνου: Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για την τουριστική σεζόν 24/03 | 10:29
-
Δ.Φραγκάκης | Ολιστική προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος της Αττικής 24/03 | 07:15
-
Λέσβος: Στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματίας με επίσκεψη 37 Πρέσβεων 24/03 | 10:11
-
Η Κρήτη υποδέχεται μαθητές από την Ισπανία: Μια εκπαιδευτική και πολιτιστική γέφυρα 24/03 | 07:58
-
Προώθηση των Κρητικών προϊόντων στα τοπικά ξενοδοχεία - Ολοκληρώθηκε το 13ο Forum (video) 23/03 | 15:36
-
Στις 27 Μαρτίου τα πρώτα τσάρτερ της σεζόν στην Κρήτη | Ο Μανόλης Τσακαλάκης στο Tornos News 19/03 | 18:31
-
Ξεκίνησε το Παγκρήτιο Forum για την προώθηση κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία 22/03 | 11:59
δημοφιλέστερα
- 1 Το προφίλ του τουρισμού στην Πάρο το 2024- Αύξηση Τούρκων και Αμερικανών τουριστών 24.03.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 2 Δήμος Ρεθύμνου: Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για την τουριστική σεζόν 24.03.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 3 Διαγωνισμός για τη μίσθωση ξενοδοχείου στο κέντρο της Λευκάδας 24.03.2025 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
- 4 Η Κρήτη υποδέχεται μαθητές από την Ισπανία: Μια εκπαιδευτική και πολιτιστική γέφυρα 24.03.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 5 Δ.Φραγκάκης | Ολιστική προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος της Αττικής 24.03.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 6 Λέσβος: Στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματίας με επίσκεψη 37 Πρέσβεων 24.03.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 7 Το NJV Athens Plaza ολοκλήρωσε την ανακαίνισή του 24.03.2025 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 8 Η Κρητική κουζίνα στους χώρους του Ο.Η.Ε. στη Βιέννη (24-28 Μαρτίου) 24.03.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 9 Τουρκικός τουρισμός: Σταθερές οι αφίξεις το πρώτο δίμηνο του 2025 24.03.2025 | ΚΟΣΜΟΣ
- 10 Τουρκικός τουρισμός | Η έκρηξη των προκρατήσεων προμηνύει νέο ρεκόρ το 2025 24.03.2025 | ΚΟΣΜΟΣ