Δεύτερο Tolo Fest στο Τολό

07 Jun 2023, 07:04 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δεύτερο Tolo Fest στο Τολό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 9 και στις 10 Ιουνίου στο Τολό έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του 2ου Tolo Fest, το οποίο μεταξύ άλλων συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού, ο Σύλλογος Αλιέων και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ειδικότερα, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι του Τολού, όπου καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν προϊόντα από τον τόπο, καθώς και να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις της περιοχής, όπως είναι για παράδειγμα ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιέρες και άλλα, στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα που θα έχουν στηθεί στο λιμάνι. Παράλληλα, κάτοικοι και επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χορούς, συναυλία και ζωντανή μαγειρική από επαγγελματίες chef.

Σκοπός της εν λόγω δράσης,  είναι η ενίσχυση της επαγγελματικής και τουριστικής δραστηριότητας στην περιοχή, αλλά και η γνωριμία ντόπιων και ξένων επισκεπτών με τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες του τόπου.

Αναλυτικά, κατά την πρώτη ημέρα, το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων, φορέων και επιχειρήσεων, παρουσίαση του βιβλίου του chef Ιάκωβου Απέργη, παραδοσιακούς και latin χορούς, καθώς και μουσική από DJ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων, φορέων και επιχειρήσεων, ζωντανή μαγειρική με τον Ιάκωβο Απέργη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο και συναυλία με τους Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Αργύρη Λούλατζη και Παντελή Κυραμαργιό.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα