Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Μαδρίτη

31 May 2023, 07:05 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Μαδρίτη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εκδήλωση προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η οποία τέλεσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας.

Η εκδήλωση, την ευθύνη διοργάνωσης της οποίας είχε ο ελληνικός ταξιδιωτικός Όμιλος Sol De Grecia, ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο απευθυνόταν σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ισπανικών ΜΜΕ αλλά και ορισμένων επιχειρηματικών ενώσεων (33 συμμετοχές), το δε δεύτερο απευθύνθηκε σε εκπροσώπους ισπανικών ταξιδιωτικών πρακτόρων καθώς και γραφείων με ιδιαίτερο προσανατολισμό στην Ελλάδα (18 συμμετοχές).

Στην εκδήλωση παρέστησαν και προέβησαν σε παρουσιάσεις της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της Χαλκιδικής ως εξεχόντων τουριστικών προορισμών ο υπεύθυνος του Τμήματος Τουριστικού Σχεδιασμού και Συντονισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λ. Τσιαντής και ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής κ. Γ. Μπρουτζάς. Επίσης στην εκδήλωση παρέστη η υπεύθυνη Γραφείου Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κα Μ. Σκουλαρικά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Έλληνα Πρέσβεως κ. Ηλ. Φωτόπουλου, που ακολουθήθηκε από σύντομη και περιεκτική παρουσίαση των κυρίων παραγόντων που καθορίζουν την ελκυστικότητα της Ελλάδας αλλά και ειδικότερα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως κορυφαίων τουριστικών προορισμών διεθνούς εμβέλειας, από την Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Μαδρίτης κα Κ. Κουρούσια.

Παρουσιάσεις πραγματοποίησαν επίσης, μετά τις παρουσιάσεις των υπευθύνων της Περιφέρειας, ο Ν. Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και η κα Noelia Dominguez, Country Manager Sales του ελληνικού Ομίλου κρουαζιέρας Celestyal Cruises, ο οποίος έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στην ισπανική αγορά και αποτέλεσε έναν εκ των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης, μαζί με την Aegean, την Avance Car Rental και το ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ της Θεσσαλονίκης. Επισημαίνεται επίσης η παρουσία στην εκδήλωση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Ισπανο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ.κ. Α. Παππά και J. Beltrán αντίστοιχα.

  • Οι πληροφορίες προέρχονται από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Μαδρίτη.

 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα