Κλασικά Αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο κατακτούν την Πελοπόννησο

18 Sep 2022, 12:31 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Κλασικά Αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο κατακτούν την Πελοπόννησο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Για τις 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του Διεθνούς Αγώνα Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων Tour du Peloponnese, ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει για μία ακόμη χρονιά το ενδιαφέρον των θαυμαστών του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και των κλασσικών αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, το Tour du Peloponnese είναι η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση κλασικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα, τόσο σε χρονική διάρκεια, όσο και χιλιομετρική απόσταση, ενώ φιλοδοξεί να καταστεί ένα από τα μεγαλύτερα events του είδους στην Ευρώπη.

Η εν λόγω δράση, η οποία διοργανώνεται από το σωματείο ΕΛΙΑ σε συνεργασία με το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ για 9η συνεχή χρονιά, έχει ως στόχο οι περί τους 170 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, με τα 75 ιστορικά τους οχήματα, να απολαύσουν τα αμέτρητα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που προσφέρει η Πελοπόννησος και παράλληλα να περιηγηθούν με ασφάλεια στις επιλεγμένες διαδρομές.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Τέλος, ο αγώνας προσδοκά να προωθήσει εναλλακτικές μορφές τουρισμού και να προάγει τον αθλητικό τουρισμό, ενισχύοντας την τουριστική κίνηση της περιοχής.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα