Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά φίλους επισκέπτες της

12 Aug 2022, 14:16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά φίλους επισκέπτες της

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αφιερωμένες στους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται την Ρόδο επί σειρά ετών, προτιμούν την περιοχή για διακοπές με όλα όσα μπορεί να τους  προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι μια δεύτερη πατρίδα τους και συμβάλουν στην τοπική οικονομία, ήταν οι πρόσφατες εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων στους επισκέπτες φίλους της Ρόδου, που διοργάνωσε για άλλη μία φορά, όπως έχει εφαρμόσει τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια, η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου.  

Δεν θα μπορούσε εξάλλου να είναι και διαφορετικά σε αυτή τη χώρα, τη χώρα του Ξενίου Διός, με την φημισμένη ελληνική φιλοξενία και δη σε αυτό το νησί με την γνωστή στα πέρατα του κόσμου ροδίτικη φιλοξενία! 

Οι δύο εκδηλώσεις όπου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε φίλους της Ρόδου από Βέλγιο, Αυστρία, Τουρκία και Ελλάδα, έλαβαν χώρα στις 3 και 11 Αυγούστου 2022, στο γραφείο του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων κ.Αναστασίου Βυρίνη, παρουσία φίλων των βραβευθέντων και στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Ο  υψηλός επαγγελματισμός και η εξαίρετη τουριστική συνείδηση που διέπει τους επαγγελματίες του τουρισμού στη Ρόδο, εντυπωσίασαν τον βραβευθέντα κ. Νικόλαο Μπατιστάτο και τη σύζυγο του Νατάσσα, επισκέπτες και φίλους της Ρόδου επί σειρά ετών, οι οποίοι έχουν έλθει στο νησί περισσότερες από 40 φορές και διαμένουν στο ξενοδοχείο Mediterranean. 

Σύμφωνα δε με δηλώσεις του ιδίου προς τον κ. Βυρίνη, εκτιμά πως «η Ρόδος είναι πραγματικά κορυφαίος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως, καθώς διαθέτει, πέραν του φυσικού κάλλους, της ιστορίας και του πολιτισμού της,  επαγγελματίες υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους τομείς του τουρισμού, που γνωρίζουν πολύ καλά εκτός τω άλλων, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις αυξημένες τουριστικές ροές, με σωστή εξυπηρέτηση των επισκεπτών οι οποίοι και μένουν ικανοποιημένοι από την παραμονή τους στο νησί καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου». 


Ο κ. Βυρίνης απένειμε τιμητικές διακρίσεις στις κυρίες  Nicole και Edith Neunteufel, μητέρα και κόρη από την Αυστρία, που έχουν έλθει στη Ρόδο 12 φορές και διαμένουν στο ξενοδοχείο Semiramis, συνοδεύονταν δε από το στέλεχος του ξενοδοχείου κα Αγγελική Ιντζά. 

Διάκριση απονεμήθηκε και στην κα Dominique Lejeune από το Βέλγιο, που έχει έλθει στο νησί 32 φορές από το 2004 και μένει στο Mitsis Petit Palais Beach Hotel. Η κα Lejeune συνοδευόταν στην εκδήλωση από τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Δημήτρη Καρανάση. 

Επίσης βράβευσε και την κα Asli Pekin καθηγήτρια Αγγλικών από την Τουρκία, που αγαπά πολύ τη Ρόδο, μένει κυρίως στην Μεσαιωνική Πόλη γιατί όπως αναφέρει η ίδια «αισθάνεται την αύρα της ιστορίας και τον πολιτισμό αιώνων» και φυσικά θα ήθελε να μείνει για πάντα στη Ρόδο. Μάλιστα είναι μέλος του ΙΝΚΑ Ρόδου και ασχολείται με θέματα περιβάλλοντος όποτε βρίσκεται στο νησί. Την κα Pekin συνόδευε στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΙΚΑ Ρόδου κ. Γιώργος Ευγενικός. 

Ο κ. Αναστάσιος Βυρίνης ευχαρίστησε όλους τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες για την αγάπη που έχουν στο νησί μας αλλά και για το γεγονός ότι  αποτελούν στην πράξη, τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού στην πατρίδα τους. Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Βυρίνη για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου. 

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού αλλά και μελεκούνια. Τους διανεμήθηκε δε πλούσιο έντυπο υλικό για τη Ρόδο από τη Διεύθυνση Τουρισμού καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos - Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε., 9D Cinema - History of Rhodes “Throne of Helios” και αναμνηστικά δώρα από τα τέκνα του αείμνηστου Αναστασίου Ι. Χατζημανώλη. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα